Mervecikk Gamzdmrt benimde öyleydi ilk bu doktora gittim zaten ekini de çok ilgiliydi kaç haftalık oldunuz 😌
Gamzdmrt Mervecikk 6+3 üm bugün lekelenmem oldu hafif hemen çağırdı zaten yarın gdicektim. Çok pozitif konuştu bakalım bekliyoruz şimdi . Sen kaç haftalıksın?
Mervecikk Gamzdmrt 24+4 ilk haftalarda normal diyorlar bol bol istirahat et iynelerini ve ilaçlarını aksatma yeter bol bol da dua et🙏
Gamzdmrt Mervecikk ohh ne güzel sen yarıyı geçmişsin darısı başıma inş canım senin olmuş muydu ilk zamanlar problemin
Mervecikk Gamzdmrt yok Canım bende olmadı ama ilk 7 8 hafta sürekli uzandım tabi sonrasında da kendimi yorucak şeyler yapmadım 12. Haftadan sonra iyneleri bitiriyor zaten
Gamzdmrt Mervecikk valla bende sürekli uzandım hiç bişey yapmadım ni iğne olmak için dışarı çıktım ama olacağı varsa oluyor demekki 🤲🏻
Mervecikk Gamzdmrt iğne olmak için bende her gün alt kata sağlık ocağına indim Canım ondan yana bir sıkıntı olmaz
Mervecikk Gamzdmrt inşallah kahverengi lekelenmeyi ben hep yerleşme kanaması diye okumuştum sen kafana takmamaya çalış yeter bizimki ikiz o yüzden ben hala dikkat ediyorum kendime ağır işlerden kaçınıyorum yani
Gamzdmrt Mervecikk oyy maşallah. Benim yolum bide çok meşakkatli 12.hafrada rahim ağzına dikiş atılacak daha önce bi kaybım var. Rahim ağzı yetmezliği teşhisi kondu. O yüzden şimdiden böyle olması demoralize ediyor insanı allah beterinden korusun
Gamzdmrt dide86 hiçbiri değil kalp atışını da duyduk ama kanama odağı oluşmuş muhtemelen ondan kaynaklı. İğnelerime de devam ediyorum
Mervecikk Gamzdmrt Canım bende transverin olmasını 7 8 ay bekledim bi takım nedenlerden embriyolar donduruldu 8 ay sonra transverim yapıldı o yüzden kafana takma 12. Haftaya kadar bol bol istirahat et
Tupbebekannesi Tubacakir gayet normal bence benimki 25 di ama senin gibi olan çok kişiden kişiye farklılık edebiliyo