Asenassmom Kızlar fake hesabımdan birine baktım önceden engellemiştim ordan gözüküyor ama kendi hesabımdan göremiyorum bu benim onu diğer hesaptan engellememle alakalı olamaz değil mi yani o beni gerçek hesabı mı engellemiş mi demek ????
Zehradgdrn Asenassmom o senin gerçek hesabını engellemiş ya da kendi hesabını silmiş ama fakeden görüyorsan hesabı var demek demekki engel yemişsin
Jrnfudjrjr Asenassmom evet onunla alakalı telefonunda kaç tane hesap olursa olsun eğer ki bir tanesi engellendiyse diğerlerinden de engelleniyorsun
Asenassmom Zehradgdrn o değil diğer fake hesaptan da baktım göremedim onu nasıl engelledi yani sadece benim onu engellediğim hesaptan görebiliyorum acaba arama yerine yazınca çıkmama ihtimalini kapatma ayarı vs bisey var mı
ppmerlina Asenassmom artık instagrama yeni özellik geldi. “Bu kişiyi ve açtığı diğer tüm hesapları engelleme” seçeneği. Yüksek ihtimalle sana ondan yapmış
Asenassmom Jrnfudjrjr anladım yani o benim gerçek hesabımı engellediği için benim fake hesaplarıda bilmeden engellemiş mi oldu
ppmerlina Keyfimveben45 normal engel attığımız yerde yazıyor bitanem uygulaman güncel mi 🤣 ben engellediklerimi hep öyle engellerim
Asenassmom ppmerlina canım benim diğer hesaplarım başka e mail ve ya annemin hesabına giriş yaptım mesela annemdede gözükmüyor normal mi bu 😂
ppmerlina Keyfimveben45 tamam işte o engellediğin kişide böyle yazıyorsa sen de onun ana hesabını ve açabileceği diğer tüm hesapları engellemişsin demek 🤣🤣
Asenassmom ppmerlina [silindi] yok kızlar çünkü benim onu engellediğim bi fake hesabım var ondan engellenenlere bakıyorum duruyor hesabı engeli kaldırdım hatta o hesaptan öyle de baktım ama diğerlerinde gözükmüyor işte ay 😂😂😂