urasserife yase7 ilk bebeğimde 12 li haftalarda öğrenmiştik erkek olduğunu değişmedi Ama çevremde özel e gitmesine rağmen erkek denip kıza dönen var o yüzden olabiliyor böyle şeyler benim oğlum o kadar net göstermişti ki aksini düşünmemiştik 😂😂
QueenBahar_ yase7 geçen biri erkek demişler 12 haftada 16 hafda kız olduğunu öğrenmiş hafta küçük olduğu için yanılma payı olabilir Yinede Allah gönlüne göre versin
yldzmtlu xesra-0911 aynı bende öyle oldum 12 kız dedi 13 erkek dedi ama halen kız hissediyorum neden bilmiyorum bu arada 31 olduk🤣🤣🤣
xesra-0911 yldzmtlu bende 31 oldum her kontrolde ultrasonda ilk pipisini gösteriyor oğlum o yüzden eminim artık erkek 😅😅
yldzmtlu xesra-0911 bende 31 haftaligim dün kontrolüm vardi bir türlü emin olamiyorumki yine sordum ne diye makat gelişi bebek o yüzden bakamam dedi
gkc990_ @yase7 benimde 12+5 de kendi doktorum kiz gördüm ama 3 hafta sonra belli eder dedi 2li taramada yüzde 93 cinsiyet söylerim kiz demiş eşime de doktor yanılma olur mu bilmiyorum
xesra-0911 _Tazeanne devlet 12. Haftada demişti kesin demedi sadece çok erken ama kız gibi duruyor demişti sonra 16 . Haftamda kesinleşti erkekmis
katlav yase7 11+5 te doktorum erkek demişti. 12.haftanın içindeyken fetal DNA sa kız olduğunu öğrendik 😍
yase7 katlav gönlümden kalbimden hep kız geçiyor ama erkek dedi rabbim hayırlısı nasip etsin inşallah