edaabykl Aslbzdgn şahit olmadm ama doktorlar der ananas ve hurma doguma yakin yenilebilir çünkü rahim agzini yumuşatiyomus ve dogumu başlatıyormus
Daisyy000 Aslbzdgn Ben bi işe yaradığını düşünmüyorum.. Hamileligimin başından beridir yiyorum. İlk gebeliktede en başından beridir yedim günde 4-5 39+1de planlı sezaryen oldum ne sancı ne açılma hiçbir şey yoktu
erikarpuz Aslbzdgn ben 37. haftamda yemeye başladım ama sadece hurma yemedim ananas da yedim pilates yürüyüş merdiven çıkma hepsine 37de başladım 37+6da dogurdum
canannnblbll Aslbzdgn 37’den sonra başlanabiliyor yemeye muhtemelen doğumu hızlandırmakta etkisi yok çünkü 39+6 oldum 37den beri yiyorum her gün en az 5 tane 😂 ama merak ediyorum bakalım doğumu kolaylaştıracak mı
erikarpuz Aslbzdgn 2 santim açıklıkla yattım 4 saat sancı çektikten sonra dogurdum sancılar biraz zordu ama açılmam hızlı ilerledi Allah sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin
blippi Aslbzdgn Yani kişinin yapısıyla alakalı bence. Ben doğumdan önce de hamilelikte de çok yedim 39.hafta doğum yaptım sezeryan ile hatta doktor elle müdahale etti yine de acılma olmadı
blippi Aslbzdgn ya sonra dedim suni sancı deneseydim diye o zaman doktorum çok acı çekersin demişti. Acısından değil de bebeği tehlikeye sokmak istemediğim için çok zorlamaadım