Sss1947 Adet gecikmesi 2 gün , kabızlık , karın agrısı , hafif lekelenme kahverengiden açık renk , mide bulantısı ve kusma şuan hepsi mevcut ama testler negatif başına gelen var mı böyle ya ?
Lovebaby27 Sss1947 canım gecikmenin 5.6 gün sonra bile öğrenen gördüm burda inşallah hayırlı haber alırsın 🤲🏻
edanurersoydilek Sss1947 canım bir kaç gün daha bekle tekrar et testi geç döllenme bile olabilir hayırlısı olsun hakkında 🌸
Sss1947 beriii47_ hayır lekelenmem gelince sökülürüm diye düşündüm ama yok lekem kan bile kokmuyor afedersiniz ama testlerde negatif olunca kan vermedim
beriii47_ Sss1947 benimde öyle oldu hamile olduğumu öğrendim hatta regl diye pet taktım ama hemen kahverengi oldu bitti kan verdim çıktı sende yarın saglk ocağına git ver 10 kadar kan alınıyor
Sss1947 Yenibirannee evet ya psikoloji insanı çok etkiliyor havalar sogudu ondan bile olabilir işte insanın kafasında bu Oldumu olacak mı hissi olunca bi Ümit diyor
Sss1947 beriii47_ evet bende taktım öyle bi kaç damla silince bi tık daha belli olacak şekilde geliyordu suan kesildi komple zaten inş yarın gidebilirsem gidicem çok teşekkürler
Sss1947 Lovebaby27 evet canım benim adetim zaten bazen gecikirdi o yüzden gün benim için önemli değilde göğüslerim patlıcak resmen bide böyle leke gelip devam etmemesi beni şüpheye soktu