esraaa97 Kızlar 22.haftadayız iki gündür hareket hissetmiyor gibiyim sabah bir tık sadece bu normalmi sürekli hissedilmelimi bu haftalarda ?hiç hissetmediğiniz oluyormu sizlerdede
-ebuuu esraaa97 bende 24. Haftadayim arkadaşım bildiğim kadarıyla bu haftalarda düzenli hareket hissedilmiyor her zaman bazen Bi kaç gün bile hissetmeyenler oluyormuş 🌸
Emlly esraaa97 ben genelde gündüzleri hareketli geçtiği zamanlarda hissetmiyorum akşam vakti uzanınca sessiz sakin ortamda başlıyorum hissetmeye 😇
Nisanmomy esraaa97 bende 23 deyim aynı durumu yaşıyorum. Bazen çok hareketli bazen tık yok. Pozisyonundan kaynaklanıyor sanırım. Bir şeyler yiyip sol tarafınıza yatın hareket edecektir. Gün boyu hiç hareket hissetmezseniz doktorunuzla görüşün içiniz rahatlasın
bluemom24 esraaa97 bende aynı haftadayım bi gün çok hareketli ertesi gün hiç hissedemiyorum normal diyorlar 25. Haftaya kadar ben sırt üstü uzanınca daha rahat hissediyorum
esraaa97 Yarın kontrolüm var bakalım sorucam bu durumu ama normal diyenlerde var sıkıntı olmasında varsın hissetmiyelim🙂