Hbsanneoluyo Ccdd benimde öyle olucak galiba doktor salı yatışını yapalım dedi ama ben çarşamba günü gitmeyi düşünüyorum
Kelebek90 Ccdd sancı geldiğinde karın nefesi almak bide eğilmek oturur pozisyonda çömelmek, bnm bildiğim bu😊 sağlıklı kolay doğum olur inşallah
Kbraldemr Ccdd aynı kaderi paylaşıyoruz sanırım. Bizimde yarın suni sancıyla Doğum başlanıcak ilk doğumum tecrübesizim ikimizinde inşallah açılması çabuk olur rabbim bi avazda kurtarır. Stresi de çok sancılı geçiyor çünkü 🤭
Ccdd Hbsanneoluyo ben yarın 40+4üm geçen cuma yatıralım dedi ama kaytardım yarın artık gel dedi plesenta yaşlanmış çünkü sabah gidicez bakalım da belli belirsiz beklemek de istemiyoeum hızlı olsun diye ne yapmak lazım acaba
Ccdd Kbraldemr duruannem ay yalnız değilim hepimizin güzel geçsin inşallah gelişmeleri yazalım yarın😊😊😊
duruannem Ccdd Benimde aynı sabah 8 de yatis yapilip suni sancı verilmeye baslanicak Allah yardımcımiz olsun
Mino Benim 41 haftam bitti bu gün Çarşamba babada suni sancı verilecek lütfen sürecinizi paylaşın çok korkuyorum
Meddythemama Bnmde şafak bitti az önce 😭 galiba suniye kaldık. Kivi yiyebilirsiniz bigün öncesindenden meryem ana otu hurma , cinsel ilişki duyduğumuz şu ana kadar bunlar var. Lavanta kokusu iyi gelir diyolar. Hastanede yatma çömel daha çok