aliimraan ppmerlina canım dolap beşik hepsi var kızımdan kalan o yüzden sadece kıyafet alışverişi olcak☺️
aliimraan ppmerlina ben interntten asla almam bebek, çocuk kıyafetlerini,elimle dokunmam lazım kumaşına, kalıbına 😂
ppmerlina aliimraan internette çok hesaplı yaa mağazaların içinde de e bebek çok hesaplı kıyafet alanında 🤣🌸
Cicilininkini aliimraan maşallah cok güzeller allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah saglıkla huzurla Bende 19+4üm pazartesi ayrımtılı ultrasona gircem nasipse cinsiyetimiz erkek ama ben 3kızımın üstüne erkek olduğunu duyunca bi sindiremedim 😀🫣 desim tam netlessin nasipse öyle bikaç hastane cıkısı alcam baska da bişey almayı düşünmüyorum zaten beşik ablam alcak bebek arabam var
aliimraan Cicilininkini amin inşallah teşekkür ederim ☺️,bende 21.haftada girdim öğrendim, 26.haftada tekrar öğrendim bende iyice netleşsin diye almak istemedim hemen 😂
pembeayakkabilikiz aliimraan güle güle eskitsin bebişin ☺️ biz daha başlamadık 16 haftalıgız erken daha ama rahatım ablasından kalan bir sürü eşyalar kıyafetler var 😃 cınsıyeti ogrenelım ona göre son haftalara doğru bı jac kıyafet kişisel ürünler tırnak makası biberon vs alırım dıyorum. İlk hamıleleıgımde dayanamamıştım öğrenir öğrenmez almaya başlamıştım sizin ikinci mi baya geç başlamışsınız sanki😃
aliimraan pembeayakkabilikiz ilk hamileliğimde de 7. Ayda başlamıştım aslında aceleci değilim, zamanında alınmasını gerektiğini düşünüyorum, benim sadece kıyafet alışverişi olacak geri kalan beşik,dolap falan var
aliimraan ppmerlina evet uygun oluyor İnternet ama pek tercih etmem, e bebek te kaliteli güzel ürünler var
Minik_04 aliimraan bnde 28 haftalik oldum 3 tane tulum 1 tane alt üst takım 3lü corap aldim ama daha ne almam lazim bilmiyorum
aliimraan Minik_04 ben tulum almayacam,kullanışlı bulmuyorum hiç,ilk bebeğime de almadım hiç,yeni doğan zıbın ve takımlar al,eldiven,çorap,battaniye