tercann Şubat sonu mart başı gibi bebişe kavuşacağım inşallah. Alışveriş konusunda yardıma ihtiyacım var mart anneleri . Neler aldınız ? Alacaksınız ?
Nisanmomy tercann henüz bir şey almadım. Nette şöyle bir liste vardı kaydettim sizinde işinize yarayabilir 🌸 1 - BEBEK ESYALARI Bebek arabasi Oto koltuk Ana kucagi Sling / Kanguru Yataş juno yatak * 2-EMZIRME ve BESLENME Emzirme yastigi Gögüs pompasi Biberon Emzik Emzik kutusu, askisi * 3- YENIDOGAN TEMEL IHTIYAÇLARI Bebek bezi & Islak mendil Bebek bakim çantasi Organizer çanta Alt açma bezleri Silme pamugu Kıyafetler * 4- BEBEK ODASI Besik/ Besik yatagi Gardrop/ Sifonyer Hali/ Perde Nevresim takimi Lastikli çarsaf Aksesuarlar * 5- BANYO Küvet ve küvet filesi Yikama seti Havlu, sünger Sampuan, losyon Tarak, firça Termometre Pisik kremi Oturak Deterjan Biberon temizleyici * 6-SAGLIK & GÜVENLiK Ates olçer Burun aspiratörü Tirnak makasi/ Torpü seti Nebulizatör Oda hava nemlendirici Kamera/ Telsiz Ilk Yardim/ Ilaç Çantasi * 7- OYUNCAK / KITAP Çingiraklar & Dis kasicilan Oyun halisi Zeka kartlari Müzikli/ Isikli oyuncaklar Yumusak oyuncaklar Kitaplar * 8- KIYAFETLER Hastane çikisi setler 6. aya kadar her beden alt üst zibin takimlari Bodyler (uzun ve kisa kollu, kolsuz) Çorap, önlük, agiz mendili Yelek Ince ve kalin müslinler Kalin battaniye Uyku tulumu Astronot mont tulum
Busraaaakkk tercann Şifonyer, dolap, alt değiştirme için bi ikeadan düzenleyici gibi bir şey aldım. Bebek arabasını da bu ay alacağım. 16+6yız bu arada
Myworlddd Nisanmomy 15+4 üm ben biraz erken aldım galiba ama her geçen gün zam geliyor fiyat olarak daha yüksek olanları aradan çıkardım ☺️ eğer isterseniz sizde yavaş yavaş alabilirsiniz
kirr 18+2 olduk birkaç zıbın takım falan aldım bir de indirimde yakalayınca beşik aldım arada bir de indirimden bez aldım stokladım biraz 😂