Gmzexx Kızlar 37+3 haftalık hamileyim grip oldum acaba doğumu tetikler mi sezeryan günüm 24 Ekim neler içe bilirim acaba limonlu çay falan içtim ama ilaç falan içmek istemiyorum tavsiye verir misiniz
NurAyse_nur Gmzexx bende o haftalardayım ve bogazım kuruyor zencefilli limonlu çay içiyorum iyi gelir bilginize
Gmzexx NurAyse_nur evet canım sezeryan olacam ve genel anestezi o zamana kadar iyileşmem lazım ki genel anestezi olabileyim
NurAyse_nur Gmzexx doktorunuz kaçıncı haftayı önerdi bebegin kilo durumu nasıl suan acaba ben tarih konusunda. Karar veremiyorum doktorum 37. Haftanın içinde almak istiyor ben 38 i geçsin istiyorum
Gmzexx NurAyse_nur ben 38 istedim doktorum 39 dan önce kesinlikle almayacağını söyledi hiç bir hastasını 39 dan önce almadığını söyledi bana ve erken almayı tavsiye etmiyorum dedi bebek gelişiminde fark ediyor erken alınınca öyle söyledi kilosu haftasıyla uyumlu dedi her şeyi normal dedi
Narenciyee Gmzexx yaa benımkı bana bıraktı ne garip istersen 37 içinde de alırım bebeğin gelişimi zaten önde dedi ben 38 i bekleyelim diyince 38 de alacağız herkes bir şey söylüyor ne garip