Momy55 Bus51 öyle düşünürsek makineye koyulan tabletlerde çok sağlıklı değil onların kalıntısı da kalabilir ki şu an soluduğumuz hava bile kirli kendinize eziyet etmeyin doktorunuz sağlıklı herşey yolunda diyosa aşırı takıntı yapmaktan kaçının evet anneyiz endişeleniyoruz ama bu kadar fazlası hem size hem bebeğinize zarar verin içinizi ferah tutun sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz bebişlerimizi inşallah 🌸
Bus51 Bbgg ah canım çok sağ ol . Hamileliğimi öğrendiğimden beri eşim hep temizliyor lavobalaro,hiç solumadım neredeyse ama makinede alışkanlık olmuştu ,biraz içim rahatladı .Allah ne muradın varsa versin
Annegibi2006 Bus51 bence destek almalısınız stres bebeğinize daha çok zarar verir bede özel hayatımda takıntılı biriyim ama bebeğim konusunda elimden geldiğince rahat davranmaya çalışıyorum inanın daha kolay ve güçlü büyüyorlar bu şekilde herşeyi kontrol edemezsiniz maalesef bazı şeyleri oluruna bırakmak gerekiyor
Bus51 Annegibi2006 destek almak istedim ama doktor lustral başlayabiliriz ancak dedi onunda güvenirliliği ne kadar var bilmiyorum ,başlamak istemedim
Bbgg Bus51 ben 2 hafta önce soludum maalesef aile hekimi bir iki saat içinde öksürük mide bulantısı olmadıysa korkma dedi ama artık eşin yapsın öyle şeyleri dedi ben de bıraktım kullanmayı napimm 🤷🏼♀️ Rabbim senin de gönlüne ferahlık versin inşallah 🤲🏻
Bus51 Bbgg Rabbim hepimizin gönlüne ferahlık versin , Allah aklımıza da sahip çıksın ne diyeyim ,ama içimi rahatlattınız 😉Kaç haftalık sizinki
Bbgg Bus51 “Gebe biri bulaşık makinesinde çamaşır suyu kullanmış, 5 ay sonunda farkediyor , bebeğe sıkıntı verir mi “ böyle yazdım canım
mavikalpvemavikalp Bus51 bende bi ara kullanıyordum her yıkamada parlatıcı gözüne koyuyordum 1-2 ay yapmışımdır sonra bıraktım artık beyaz sirke döküyorum çamaşır makinasınada, bulaşığada tavsiye ederim
Madeinpelinn İlk gebeliğimde de kullandım oğlum 2 yaşında şimdi de kullanıyorum gebeyim 20 haftalık olacak alışkanlık olmuş kullanmazsam da içime sinmiyor . Lavaboları filan da yıkıyorum domestos kullanıyorum biraz daha hafif diye ama olımsuz etki görmedim çok maruz kalırsa tabiki zararlı olur da oğlum da maşallah zeki yani bilemedim
DuruDefne_mommy Bus51 hiç bir şey olmaz Allahin izniyle ama sen yinede çamaşır suyu koyma tabletlerin içinde hepsi mevcut zaten.Yine de için rahat etmeyecekse makine temizleyici ile makineni boş çalıştır koku falan kalmaz
Madeinpelinn Bus51 evet çamaşır suyu dökmeden yıkarsam midem bulanıyor elimde degıl öyle alışmışım hiç zarar da görmedim