yesimyayla gmzkr bende bu isimleri düşünüyodum ama ç,ş,ğ gibi sessiz harflerle ö,ü,i gibi noktalı sesli harfler içeren isimleri kullananların hayatları biraz zor geçiyor diye okudum
gmzkr yesimyayla Allah’ın kuluna yazdığı kaderi bence isimler bilemez. Hepimiz bir sınavdan geçiyoruz sonuçta.
Oluyorumanlsana busylcn canım 7 buçuk mu olugor bende 30+2 yim galiba 32 haftalık olunca sekize giriyoruz
Mutlu_Bir_Anne3 busylcn 21 haftalık olduk biz de oğlumuza isim bulamıyoruz 😐 Dini isim düşünmüyoruz taşıması zor ve iki isim koyulmalı ana iki isim de zor. Çok eski isim de istemiyoruz, aşırı modern isim de istemiyoruz. Yok bulamıyoruz 🙄
busylcn Mutlu_Bir_Anne3 gerçekten çok zor bulmak ya. Bi isim duyup ayy evet işte bu demek istiyoruz ama yok yani 😳😳😳
Sena-cy00 busylcn Aysunays 2025anneadayi Mutlu_Bir_Anne3 MelisSezen @sari_papatyam Soru sahibine cevap olarak herkesten benzer bir yazı bulduğumdan toplu yazmak istedim kusura bakmayın; 2 buçuk yaşındaki kızıma Ahsen ismini koyduk bende hem Kur’an da geçsin hem anlamı güzel olsun istedim Kur’an da (en güzel) anlamında.. Benim adım da Sena, (Hamd-ü senalar olsun demek Allah’a şükretmek anlamında) Kur’an da geçiyor. Nasip olurda bir gün kız erkek farketmez Rabbim sağlıkla nasip etsin ama kızıma bir kardeş gelirse hem uyumu hem anlamı için erkek de Ahlas ismi hoşuma gidiyor Kur’an da geçiyor anlamı saf temiz demekti sanırsam. Bir kız arkadaşımın kızı da Asel o da cennetteki bal ırmağı demekmiş sanırım. Özetle; Sena, Ahsen, Asel erkek de; Ahlas isimlerinin anlamı Kur’an da geçen ve güzel olan şeyler.. 🌸🌸
Minik_04 busylcn ilk kizimin ismi Berfin Eslem ikinciye hamileyim kiz olsaydi Efnan koyucaktim uzun zamandir beğendiğim bi isimdi oğlum olucak o yuzden eymen koyucam hayirlisiyla😊