Minamom_ Buseea0279 bazılarında hızında düşüklük oluyor ilaç alıyor vs vakit kaybetmeden vermen çok daha iyi olur tabi gönlüne göre olsun herşey canım ♥️
Buseea0279 Minamom_ evet doktorumuz olmazsa büyük ihitmalle sperm testinde nedenini öğreniriz dedi ama benim eşim şuan bşle çok stres bunu ona nasıl söyleyeceğim nasıl yapacak bilmiyorum çocuk ilk isteyen oydu başta çok ısrarı sonucu denemeye başladık bu tarz bir sprun çıkrsa epey üzülecek onun hassasiyetinden kaynaklı hemen stres olmasın diye erteledik hep ama bu ay olmazsa artık yapacak bşrşey yok ☺️
asel_asl Buseea0279 keçiboynuzu özü içirdim her akşam yatmadan önce 1-2 tatlı kaşığı. Bence faydası oldu. Sulandırmadan şurup gibi içmesi lazım
Buseea0279 asel_asl onu içiriyorum bu ay başında birş önerdi son 1 haftadır her güm veriyorum umarım faydası vardır 🙏🏻
Rosegold Buseea0279 1 yıl dolunca test versin hızında düşüklük falan varsa takviye verir sende hsg çektirirsin tüpler açık mı diye bakılır
Rosegold Buseea0279 evet zor stresli bir süreç elbette ama bunlar küçük şeyler diye düşünün gözünüzde büyütmeyin ki korkmayın eğer hazır hissetmiyorsanız da bu sürece 1 yılı doldu diye illa testlere başlamayın . Stresinizi yönettiğinizde başlayın
asel_asl Buseea0279 sende iç canım keçiboynuzu özünden . Ben yıllarımı verdim çocuk olsun diye en sonunda tüp bebekle oldu. Şimdi ikinciye hamileyim bu seferki doğal yolla oldu ama her akşam biz bunu içtik . Bence kesinlikle etkili . Kooperatif marketlerde satılıyor pekmez değil öz olması lazım
Buseea0279 asel_asl internetten bulduk biz ben takviye kullanıyorum diye onu içmedim ama içersemds zararı olmaz herhalde içmeye başlıyım yapılabilecek me varsa yapmaya hazırım şuan bu ayda olmazsa daha zorlu br süreç bizi bekleyebilir çünkü 🙏🏻
asel_asl Buseea0279 Allah en kısa zamanda nasip etsin inşallah. Hayırlı sağlıklı nur topu gibi evlatların olsun 🤲🏻 seni en iyi ben anlarım ..
Muallim3 Buseea0279 D3 K2, C vitamini ve Magnezyum çok önemli. Bir de KoenzimQ10 ve Selenyum’u da çok öneriyorlar. Bir tahlil yaptırın ve değerlerinizi üst seviyelerde tutmaya çalışın.
Buseea0279 Muallim3 ben tahlil yaptırdım bşr tek hsg yapılmadı değerlerim normal bir sprun yok ama bunları içeren takviyeler kendim kullanıyorum eşim bşrşey kullanmıyor
busraaker Buseea0279 850 Gr bal 200 Gr dövülmüş ceviz 200 Gr dövülmüş fındık 200 Gr dövülmüş badem 8-10 yemek kaşığı çörekotu yağı Karıştır Her sabah aç karnına bir tatlı kaşığı 5 gün yap/1 gün ara Babalık iksiri diye görüp yapmıştım. 2.5 yıldır olmuyordu çocuğumuz. Eşim bunu yemeye başladıktan 20-25 gün sonra hamile olduğumu öğrendim. Her şey Allah’tan tabii ama denemekten bir şey kaybetmezsiniz. Allah gönlünüzdekini nasip etsin inşallah 🙏🏻♥️
yurdgul Buseea0279 canım benimde bir kaybım oldu erken doğumla. Doktor 6. Ay rahmin kendini toparlasın dedi bizde korunduk. Sonra korunmayı bıraktık ama 1 yıl geçmesine rağmen hamile kalmadım. Doktor proxyfemın verdi bana onu kullanıyordum bide son hamile kalmadan önceki aylarda bir defa soğan suyu bir defada havuç suyu içmiştim. Belki benim için onlarında faydası olmuştur bilemem. Hamile kalamayınca akışa bırakmıştım tam o ay hamile olduğumu öğrendim. İnsallah seninde öyle olur. Soğan suyu havuç suyu bir dene denemekte fayda var.
aysct Minamom_ böyle bir şeyin nispeti mi olur Allah aşkına böyle anlaşılmak istemezdim özür dilerim. Bende 4 yıldır evliyim benimde bir kaybım var. Kaybım olduktan sonra 1,5 sene denemedim aynı stresi ard arda yaşamamak için. Demek istediğim birşeyleri akışına bırakmak Allah ne zaman isterse o zaman oluyor, keza ben 11 aydır denediğinizi düşünmedim bile. Tekrar özür dilerim kusura bakmayın. Allah hayırlısıyla nasip etsin inşallah isteyen herkese
HiraaEfnan Canım keçiboynuzu pekmezi diye duydum sperm kalite ve sayısını arttırıcı özelliği var tabi doktorunuza danışın yine de
Dilaraclkalav Buseea0279 eşimin Promenk adlı takviyeye başladığı ayın peşine hamile kaldım bence faydası oldu
Mutlubiriol busraaker 5 gün yiyecek 2 gün yemeyecek mi bir de direk çörek otu atsam olmaz mı yağı yok su an da