busrax_ Hizliveofkeli bazılarında lh pik yapıyor demek ki 🤷🏻♀️ bende şu şekilde çıktı gebelik testim yoktu yapayım dedim
Hizliveofkeli busrax_ evet onu ben de gördüm bazılarında pik yapıyor ama herkeste olmuyor demek ki. Bu arada adete yakın da pik olan olabiliyormuş. Kesin bir belirti değil yani. Pik olanlar heyecanlanıyor haliyle tabi.
busrax_ Minamom_ yaa sende çok tatlısın 🥹🥰 regl olmazsam yarın bir daha test yapayım 😄😄 ansızın çift çizgi görüyormuşum bir de 😃😂 hiç sanmıyorum ama
Minamom_ busrax_ hiç belli olmaz kuzum mucizen seninledir belki kendini üzmek yok bu ay olmazsa bi dahaki ay inşallah ♥️
Cimcime30 Minamom_ 6 sında yaptım bellı belırsız Awox kuruma vermıyor dıyolar Cızgı bardı ama kuruma bence aynısı @busrax_ arkadasımız da da oldu en son pazartesi yaptım yarın cuma
Cimcime30 busrax_ valla bılemedım bu ay nasıl aydı yarım sonuçlansın regl olucaksam olayım kurtulayım şu dertten
busrax_ Cimcime30 sen testi düşünmemek için eve yemekli misafir mi aldın 😂 biriyle yazışmalarını gördüm alemsin güldürmüştün beni