7 Ekim Salı sabahı çerkezköy irmet hastanesinde sezeryan dogum için 6.30 yatışım yapıldı odama çıktım önlüğümü giydim damar yolu açıldı bi taraftan tansiyonum ölçüldü annem ile birlikte masa hazırlamaya başladık oldukça stresliydim daha öncede korktuğumu söylemiştim ilk dogumum normal oldu ikinci dogumum beyinde damar tıkanıklığı pıhtı atması sonucu mecburi sezeryan olmak durumundaydı. Neyse sedye ile gelip beni aldılar eşim oğlum annem kayınvalidem falan kalabalıktık ağlamıycam dedim ama beni dogumhaneye alırken oğlum annecim seni çok seviyorum diyince tutamadım kendimi sarıldım öptüm kokladım evladımı dogumhaneye girdikten sonra hemşire ağlama stres yapıcak bişey yok bebeğini alıp çıkacaksın burdan diyerek biraz da olsa rahatlattı beni amam korktuğumu söyledim genel anesteziyi uygun görmüştü anestezi uzmanı oradaki başka bir doktor genel yapmayalım belden aşağını uyuşturalım diye teklif etti ama ben korktugum için istemedim genel olsun dedim peki dedi ameliyat masasına yatırdılar ellerimi bağladılar sondam takıldı elimin üzerindeki damar yolundan narkozu vermiş haberim yok tabiki beni konuşturdular eşimi falan sordu doktor nereli falan gibisinden biraz da güldürdü beni sagolsun konuşurken elimin üzerinden bir uyuşma beynime kadar çıktı sonrasını hatırlamıyorum bayılmışım hiç bir sey hissetmedim sadece uyumadan önce biraz anlattı uyandığında 15 sn nefes alamayacaksın panik yapma ve kendini nefes almaya odaklan bebeğin senden önce odana gidicek seni orda bekliycek falan diye söylediler.ameliyat bitmiş beni bir sedye ile bir köşeye koymuşlar üzerimi kapatmışlar başımda bir hemşire ameliyatın bitti uyan aç gözlerini nefes al diye bağırıyordu sesini duyuyorum ama gözlerimi açamadım bir süre sonra dikişlerimin acısını hissettim ameliyattan çıktığım geldi aklıma ilk aklıma gelen şeyi bebeğimi sordum bebeğin odada gitti seni bekliyo dediler bebeğimi görcem dedim ayıkman lazım bebeğine götürücez seni dediler sonra bir anda dikişlerim çok sızladı ağrıdı çok acıyo diye sızladım iki kişi sedyeyi asansöre koydular ama ufacık bir kıpırtı bir yere çarpma vs cok canımı yakıyordu 8 de ameliyata alındım 8.25 geçe kızımı aileme göstermişler ben kızımdan 45 dk sonra çıkmışım odama asansörden indik eşimi annemi falan gördüm kızım nerde gördünüz mü dedim eşim çok küçük gördüm sana benziyo diye içimi rahatlattı sonra oğlumu sordum koşarak geldi sarıldı öptü annecim noldu sana kardeşim geldi sen nereye gittin dedi daha çok duygulandım ağrıdan ağlıyodum zaten ama duygusal olarak dahada arttı ağlamam.maalesef ki içimde pıhtı birikmiş korktuğum şey başıma geldi karnıma bastırdılar alttan elini soktu hemşire pıhtıları eliyle çekti çekti çıkardı o sırada hastaneyi ayağa kaldırdım sanki çok canım yandı ilk günüm berbat geçti kızımı doğru düzgün kucağıma alamadım emziremedim çok canım yandı kum torbası koydular karnıma iki saat bekledi ağrı kesiciler serumlar falan derken yavaş yavaş ağrılarım azalmaya başladı ikinci günümde gaz çıkardım tuvalete çıktım tuvalete çıktıktan sonra hiç birşeyim kalmadı sanki sadece oturup kalkarken zorlanıyodum duş aldım pijamalarımı giydim rahatça yemegimi yedim ikinci gün sorunsuz geçti gayet güzeldi tek sıkıntım göğüs uçlarım yara oldu bebeğimi emzirirken çok canım acıyor bugun üçüncü gün ve ben öğlen 12 civarı taburcu oldum evime geldim duşumu aldım yemeğimi yedim kızımı yıkadı annem ve kardeşim şimdi ikimizde gayet iyiyiz evimizdeyiz aslında okadar da korkulacak birşey değilmiş sezeryan normalde ağrıyı o an çekip bitiriyorsun sezeryanda doğumdan sonra başlıyor iki gün içinde toparlandım ben kızlar dogum yapacak olan arkadaşlarım Allah hepinize kolaylık versin bebeklerinizi sağ salim kucağınıza almak nasip olsun