Deletedmom_290 Seyma190623 Seyma190623 Özliceksın bunları bak ben bebegım gelsın duye Sabırsızlanıyorum ama bu durumları çok ozlıcem okdr güzel kı o harket ettıkce kalbımde aşk doluyor sankı
Seyma190623 Deletedmom_290 tabiki her anı özleyeceğine eminim o kıpırtıları dönmeleri tekme atmalarını 18 hafta bekledim 😅 18 hafta sonra ise kucagımda olacak inşallah
Cicilininkini Seyma190623 bende 19+4üm rahmime sancı giriyor bebek asagıda ondandr diyorlar Bebeginin hareketlerini ilk ne zaman hissettin acaba
Seyma190623 Cicilininkini ilk hareketlerini 17. Haftamda hissettim 19-20 gibi ilk tekme şeklinde hissetmiştim
Seyma190623 Cicilininkini hissedersiniz ilk gebeliğinizse kimisi geç hissedebiliyormuş kilo da etkili biraz 23. Haftays kadar yolu var ben şu an 24+6 oldum kıpır kıpır her yeri tavaf ediyo 😅
Cicilininkini Seyma190623 4.gebeliğim ama tık yok bakalım bende o günleri iple cekiyorum bu sekilde hep bi tedirginim
Esay01 Seyma190623 23 olduk 1 haftadan fazladir aynı durum bende de var afedersiniz popom ve özel bölgemde hissediyom sürekli tekmelerin sanki biseyleri çekiştirip bazen
Seyma190623 Esay01 valla canım çoğu kişi öyleymiş bu haftalardan sonra büyüdükçe yapıyormuş normal bisi sanırım alışmamız lazım
Lacrimosa87 suragungor biraz zaman geçmiş ama benimde geçen haftadan beri öyleydi yürüyemiyordum dün doktora gittim idrar yolu enfeksiyonu çıktı antibiyotik başladı suragungor
suragungor Lacrimosa87 aa oyle mi benimde yakinda doktor kontrolum var agrim devam ederse soyleyecegim tesekkur ederim