Semrasem Hangi haftalarda ne hapı verdi doktorunuz ben 13 haftamdayım tek folik asit kullanıyom başka bişi vermedi
Merveihsan42 11. Haftadan sonra folik asit bırakıp kan hapı d vitamini ve decavit diye bir vitamin birde balık hapına başladık. Şimdi 16 dayım b12 ve pıhtılaşma olduğu için coraspin ve folik asit de dahil oldu Semrasem
Burcumom Semrasem ilk 3 aya kadar bende sadece folik asit içtim sonrasında elevit (vitamin), osteocare (calsiyum), diasporal( magnezyum), efa s-1200( omega-3), ferplex fol(demir) kullanmaya başladım ve doğumdan sonrada devam edicem bir çoğuna.
Burcumom esraesraklc tabikide içiyoruz içmemiz gerek hepsi bebek gelişimi ve anne sağlığı için içmezsek bebek bütün alması gereken vitamini kalsiyumu anneden aldığı için annede çok fazla rahatsızlık meydana gelebilir, sadece gebeyken değil emzirme döneminde de vitamini kalsiyumu vs içmeye devam etmek gerekir.
Merveihsan42 Semrasem bilmem ki valla 3 Aydan sonra ilave ediyorlar yani bu hapları. Bir gittiğinde sor istersen sen. Kan hapı b12 bunlar çok lazım vitaminler
Burcumom Semrasem yok hayır doktorum yazdı gebelikte hiç bir ilacı doktoruna danışmadan kullanmamalısın bence önümüzdeki kontrolünde verecektir vermezse eğer sorarsın 3. Ayda vitamin vs başlamamız gerekmez mi diye o zaten seni bilgilendirir.
istkizannesi esraesraklc kanı içiyorum fakat vitamini içmiyorum. İyi beslendikten sonra da gerek görmüyorum. kan değerlerimde güzel çıktı.
Seraymesut Ebrdlms şuan 2 yaş oldu keşke 1 yıl bekleseydim sütüm sgelmedi dikiş yerlerim ağrıdı zorlandım