deniz_45 Bu postu açmak nasip oldu çok şükür dualarınızı bekliyorum Allah herkese kolay doğumlar nasip etsin inşallah 🤲
daisymom_99 deniz_45 sağlıklı ,sıhhatli, acısız, sancısız hayırlısıyla kavuş bebeğine inşalah canım 🌸
Elif3419 deniz_45 Sağlıkla kolaylıkla bebişinize kavuşursunuz inşallah sütünüzde şifalı bol olsun hapır hupur emsin memeni☺️🤍
ebruuken deniz_45 Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin 🥰 Çok güzel geçsin doğumunuz inşallah 🌸
Sarees deniz_45 Rabbim sağlıklı hayırlı huzurlu rahat mis gibi bi doğum geçirmeni nasip etsin canım benim 💕
Miniginannesiiii1111 deniz_45 rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah hayırlı uğurlu olsun rabbim analı babalı büyütsün darısı bekleyenlerin bizim başımıza 35+1 şükür 🙏🏻
FRVP20 deniz_45 hayırlısıyla sağlıkla doğurmak nasip olsun herşey çok kolay geçsin hemen toparlanın inşallah lohusa duası ettim sana Allah kabul etsin 🫠🤲
Yogurtlupilav deniz_45 amin inşallah 🙏🏻 Benimki çok kolay geçti, iyileşme sürecinde de çok çabuk ve rahat atlattım. İnşallah sizde de öyle olsun 🙏🏻