Sedaalcin Kızlar son adetim 11 eylüldü bugün akşam meraktan test yaptım umudum yoktu ama çift çizgi çıktı silik sonra bir tane daha yaptım o da silik çıktı kan vermeye gittim beta 22.63 çıktı hamileyim değil mi çok heyecanlıyım
Sedaalcin Merveue canım çok teşekkür ederim darısı isteyen herkesin başına inşallah ben çok istedim 🙏
Bburcuyavuzz 7534 ilk idrarla mı yaptınız testi genelde o şekilde doğru sonuç veriyor bir de kan testi verin 5 üstündeyse zaten hamilesiniz
glsnblt 7534 benimde aynı böyleydi ve adet düzensizliğim vardı testi son adet tarihimden 56 gün sonra yaptım ve şimdi hamileyim umarım şeninde hayırlı bir haberdir
Sedaalcin Cimcime30 çok teşekkür ederim canım prodoctor internetten almıştım ❤️ adet beliritleriyle aynıydı hatta adet bekliyordum bir umut yaptım öğrendim tek farkı meme ucum çok hassastı benim normalde reglden öyle olmaz sürekli çıkıktı
bbetiii @7534 canım testlere göre hamile gözüküyosun inşallah da öylesindir 😍 ama bi tık silik gözüküyor o yüzden daha güvenli olsun diye bide kan testlerini kontrol ettir beta hcg yükseliyor mu 2 gün arayla ona baktır güzel haberler alman dileğiyle