nnur20 4 haftalık hamileyim, 1 ay öncesinden doktorum ocean mummy kullan dedi sonra hamile kaldım hala devam ediyorum bi zararı var mı? değerlerime henüz bakmadı kanda sadece demirim 85 cıktı
Aslbzdgn nnur20 36 haftalığım 37 olcam hala kullanıyorum ve lohusalıkkta da devam dedi bir sorun olsa öyle demez herhalde ayrıca benim vücuduma çok iyi geliyor
Meridaily nnur20 12. Haftadan beri ocean mummy kullanıyorum ben de. Öncesinde başka bir folik asit kullanıyordum 12. Haftayla birlikte buna geçiş yaptık içeriği çok zengin diye
nnur20 Keyfimveben45 yagizinannesii cansuuu__ eskus kızlarım cok tesekkur ederim❤️ benim henüz kan tahlillerim yapılmadı değerlerime bakılmadı vitamin vs bunu kaçıncı haftada yapıyor doktorlar? 4+2 yim şuan. Ben çok sağlıklı besleniyorum yani vitamin değerlerim iyiyse oceandakiler esktra olursa bi sorun olmaz dimi o biraz korkuttu beni 🥹
eskus nnur20 canım ben 5. Haftada başladdım sonra doktor değiştirdim folik asit niyetine kullanıyordum sonra doktorum ne kullandığımı sordu söyledim doğuma kadar kullan dedi
cansuuu__ nnur20 ben doğum öncesinde başladığım için doktor sonra da devam etmemi istedi Doğuma kadar zaten bebek bizim depolarımızdan beslendiği için vitamin eksiğin yoksa bile ilerleyen zamanlarda olmasını da önler o yüzden kullanmanın bir sakıncası olmaz canım sana da büyük ihtimalle keseyi görüp kalp atışını duyduktan sonra rutin tahliller yapılıyor o zaman vitaminlere başlar
Keyfimveben45 nnur20 7 haftada falan yapiliyo kan testi bide doguma yakin yapiliyo gebelik boyunca 2 veya 3 kere bakılıyor kana