Kızlarım ben polikistik over*m geçen sene dış gebelik geçirdim ama tüplerimde falan değildi yani nerede olduğu belirsizdi herneyse iğne tedavisi gördüm. Folik asit değerim sıfırlandığı için nisan ayından beri ocean polysitol kullandım hazirana kadar sonrasında 2 ay inofolic combi kullandım. Bunların içerisinde folik asit de vardı yani özetle nisan ayından beri folik asit kullanımım var. Geçen ay doktorum hamilelik istediğim için Ocean Mummy kullan dedi şu an dört aylık hamileyim Ocean mummy kullanıyorum. Ben şunu merak ediyorum genel olarak kapsamlı kan tahlilleri ne zaman oluyor yani vitamin değerlerim tam kan sayımı şu an dört haftalık hamileyim henüz böyle bir tahlil istemedi benden doktor ocean a devam et dedi. Sizce şu an takviye yeterli benim için ekstra bir şey almam gerekiyor mu bana bu konuda yardım eder misiniz fikir verir misiniz ve bu kan tahlillerinin hani bu zamana kadar yapılması mı gerekiyordu doktora soyleyecegim zaten haftaya.. ama gene de deneyimli arkadaşlardan fikir istiyorum kafam çok karıştı❤️