Revannn canım ben iyiyim eski moduma döndüm hemen,iş güç olaylarına girdim,çocukluklar gelene kadar hazırlayamadığımız çoğu şeyi tamamladık bile,bebeklerim hala küvezde,hergün 1 saat gidip görüyoruz emziriyorum,küvezdeki en büyük sorunumuz küçük doğan bebeğimin emme refleksi çok gelişmemiş emiyor ama biz zorlayarak veriyorduk ilk etaplarda,bu ara biraz daha iyi refleksi güçleniyor,bide zamanından önce doğan bebeklerin ısı dengesini tam ayarlayamama durumu oluyormuş,oda dengeye girerse çıkıcaklar inşallah,küvezlerin içi ortalama 33 derece dışarı çıktıkları an ısıları düşünüyor denge sorunu yaşıyorlarmış,1-2 güne kıyafet getirin dediler sanırım kıyafetleri giydirip dereceyi düşürüp kontrol edicekler,küvez olayı çok garip birşey hiç bilmediğim bir dünyaya giriş yapmış gibi hissediyorum kendimi,üstümde steril kıyafetler 3 kapıdan ayrı ayrı geçiyorum,ellerimizi bi sürü şeylerle yıkayıp kuzularımın yanına girebiliyorum,benim bebeklerim orda yatıyor ve hemşireden izin alarak bebeklerimi kucağıma vermesini bekliyorum,küvezden çıkması bile 2-3 dakkaya yakın sürüyor,Allahtan süt emiyorlar,bugün doğdukları kiloya ulaştıklarını öğrendik ikiside yaklaşık 200-250şer gram vermişlerdi çünkü,dünyalar benim oldu,geçicek hepsi geçicek biliyorum,dua et olur mu..