Ruruu Son gunlerde uygulamaya girdigim an reklam izlemeye basliyorum forum kismina zar zor geliyorum cok sıkıcı bir durum herhangi bir konuya girdigimde dahi reklam videosu aciliyor bu nedir boyle?!
Ruyasekr2089 Ruruu bende bıktım vallahi şimdi size yanıt verirken bile reklam çıktı sürekli reklam reklam reklam. Bu gidişle uygulamayı sileceğim reklam izlemekten bişeylere bakamıyoruz bile
dilaradoyan Ruruu Merhaba annemiz ücretsiz kullanılan her uygulamada reklamlar maalesef ki mevcut. Eğer arka arkaya reklam çıkıyorsa bu bir ekran hatasıdır. Ama 10-15-20 dk aralıklarla çıkıyor ise normal bir izlenim sağlıyorsunuz demektir. Reklam çıktıktan sonra uygulamadan çıkarsanız ya da arka plana atar geri uygulamaya devam ederseniz baştan reklam almaya devam edersiniz. Ama çıkan reklamı kapatır öyle devam ederseniz foruma arka arkaya reklam gelmeyecektir. Ayrıca uygulama içerisinde ki reklamları bizler seçemiyoruz. Otomatik olarak oynatılıyor. Bizlerde sizler gibi reklam görüntülüyoruz. İyi forumlar 💜
Ruruu [silindi] of bende neden var bu mesele yuzunden gercekten uygulamaya eskisi gibi girmiyorum artik 😬
lfkfkdk Evet bende de aynı sorun var eski hesabı kapatıp yeni hesap açtım yine aynı moderatör normal olmadığını yazmıştı benim açtığım posta 15-20 dkda bir girmesi lazımmış ama dediğiniz gibi dakika başı reklam son birkaç gündür
Ruruu dilaradoyan merhabalar yaklasik bes dakikada bir cikiyor ve cikan her reklami izleyip oyle kapatiyorum yani uygulamadan cikmiyorum yine de ayni
Ssmdk Reklamları kapatmıyorum, bitmesini bekliyorum. Ama 10 dakika içinde 6 reklam çıkması anormal bir şey. Bu düzeltilmezse gerçekten uygulama kullanılamaz durumda benim için
[silindi] Ssmdk aynı cevabı verip duruyorlar daha önce çok şikayet ettim takan olmadı. Hesabımı silin diye mail attım dönüş yok😂 ben de uygulamayı kullanmıyorum artık tarayıcıdan giriyorum siz de öyle yapın bence, forum sahibinin şikayet dikkate aldığı yok
sln112 Ay evet ya 2 dk da bir reklam görmeye başladım izin vermiyorlar bişey okuyalım çok rahatsız edici