[silindi] zemyy ben ilk anda anneme kardeşime söyledim. 4. Haftayı geçince kayınvalideme söyledim. Geç söylesem gönül koyardı çünkü. 🫠 böyle durumlar olacaksa saklamakta hoş olmuyor.
Aleyna_Muzaffer [silindi] sadece annem biliyordu sağ olsun ağzını tutamamış 😀🤣 ama paylaşım yapmadım çevrem bilmiyor arkadaş komşu mahalle falan 2 aylık hamileyim bu aralar paylaşmayı düşünüyorum olan şeyi neden saklıyayımki 🫴🌹
[silindi] sumeyyehmz insan böyle güzel haberi kolay saklayamıyor helede sevdiklerinden🥹 ben öğrenince çok yakın sevdiklerime hemen söylemiştim.
[silindi] karamel008 dünyada nasibi varsa gelir yoksa tek sen bilsen bile olacak olan olur. Allah sağsalim kavuşmayı nasip etsin hepimize❤️
busriik [silindi] Gebeliğimi sadece yakın çevremle 8.haftası itibariyle paylaştım, sosyal medya üzerinden hiçbir şekilde paylaşmadım, yolda görenler olunca hamile olduğuma şaşırıyorlar 😅 herkesin kendi tercihi 🫶🏻
[silindi] busriik tamamen kişiye kalmış bir detay. Söyleyenede söylemeyenede paylaşanada paylaşmayanada saygı duyuyorum. Ama insan böyle özel güzel bir haberi yakın sevdikleriyle hemen paylaşmak istiyor 🥹🥰
ayseel [silindi] ben 16 haftalik oldum hala ailem dışında akrabalarım bilmiyor eşimin de öyle sadece teyzesi ve annesi biliyor açıkçası nazar vs diye birde bana faydaları dokunmayacak insanların bilmelerine de gerek yok diye düşündüm ve hala söylemiyorum 😂
Hamide_1 Valla nazara inanıyorum olan var olmayan var aylardır yıllardır bekleyen çok insan var 25 haftalıgım sadece bi kere paylastım sildim. Çevremize 3 ay sonra duyurduk ailelere öğrenince söyledik