Betbet34 Kızlar ayıptır söylemesi ishal oldum 2 gündür böyleyim. Muzda hergün yiyorum ki direkt etkilenirim ona rağmen devam ediyor. Sizce riskli bişey mi bu ? En son 6+3 te doktora gitmiştim
Fatmanur_0416 Betbet34 normal canım bence ya doktorlar diyor zaten ishal kabızlık hamilelikten dolayı olabiliyormuş yani doktorum bana öyle demişti
daisymom_99 Betbet34 Geçmiş olsun 🌸bugün ben de aynı durumdayım 7+5 haftalık sabah sancıyla uyandım çok kötü sancı oluyor ama bunun tehlikeli oldugunu hiç düşünmedim bence normaldir ya normal ishal sancısı çnki ama nelerle geçirebilirz bende önerilere açığım🤷🏻♀️🤦🏻♀️
yasem1 Benim doktorum ishal olduğumu söyleyince ne kadar sürdü devam ederse haberleşelim demişti ulaşma şansınız varsa doktorunuza görüşün ulaşma şansınız yoksa da bi kontrole gidin içiniz rahat eder.
Srteacher Betbet34 ben de o haftalarda olmuştum, normalde tam tersi olurum. Bol su iç kaybettiğin suyu geri al, eğer birkaç gün devam ederse doktora danışabilirsin. Ben sormuştum aşırı şekilde ve birkaç gün sürerse eczaneden toz al demişti
Betbet34 Kızlar geçen sene tüp bebekle hamile kaldım bu haftalarda ishal olmuştum bende tehlikeli görmemiştim ve idrar yolu enfeksiyonu olmuştum hemşireme söyledim ve çok kızdı niye haber vermedin diye hemen çağırdı maalesef kaybetmişim :( İshal önemliymiş o yüzden şimdide olunca korktum açıkçası ama şükür enfeksiyonum yok
daisymom_99 Betbet34 ay Allahım korusun uzun sürerse giderim doktora ama 2 3 gün olunca da sıkıntı olurmu yaa
Fatmanur_0416 Betbet34 inşallah kötü bişey yoktur canım içini rahat tut ama istersen acile bir görün hem için de rahatlamış olur bende ilk gebeliğim düşük olduğu için bu gebeliğimde herşeyden korkuyorum şüpheleniyorum ama sorun yok yani dediğim gibi için rahat edecekse git acile istersen
yasem1 Betbet34 işte benim ikizdi o gün hem kusma hem ishal oldu. 24 saat bişi yiyip içemedim kusmaktan, ishal uzun sürmedi ama kusma uzun sürdü. Bir bebek gelişmemiş var kalp atışı yoktu işte 1 hafta sonra gittiğimde o yüzden doktor eğer tekrarlarsa haberleşelim dedi.
[silindi] Betbet34 bende 8 haftalığım. 2 hafta önce ishal gibiydim. Şu sıralarda kabızlık problemi yaşıyorum:(
Betbet34 [silindi] rabbim sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin stresli bir süreç gerçekten 🤲🏻
Betbet34 daisymom_99 valla canım bilmiyorum ki senide korkutmak istemem tabi ama ben bi doktora gideceğim şimdi korktum ya
Betbet34 Fatmanur_0416 aynen canım benimde 2 kaybım var tüp bebek sürecim var vs o yüzden aşırı hassas bi durumdayım inşallah bi sorun yoktur gideceğiz eşimin işten gelmesini bekliyorum çok stres oldum içim rahatlasın
Betbet34 yasem1 aynen canım o yüzden ishal beni korkutuyor :( inşallah bi sorun yoktur 🤲🏻 sizin gebeliğiniz nasıl gidiyor herşey yolunda mı şuan 🥰
Betbet34 Fatmanur_0416 tamam canım haber vereceğim mutlaka çok teşekkür ederim inşallah herşey yolundadır 🫶🏻🤲🏻