Yesimmmmi Bugün muaynem vardı 35 haftalığım ntsde kalp atışı 130 140 150 oluyordu normaldi herşey sonra birden 100 90 88 oldu kırmızı ses ötüp durdu doktor ve asistanını çağırdık birşey yok normal dedi ama ben korktum ya 😔 başına böyle gelen oldumu
aselinannesi38_ Yesimmmmi canım korkutmak istemem ama benim kızımda böyle oldu erken doğum yaptım devlet hastanesinde bişey yok dediler başka hastane doğuma aldı istersen başka bir hastaneye daha git
mavideniz9696 Yesimmmmi karnınızdaki cihaz bazen kayıyor öyle şeyler oluyor arada normal temassızlık falan yapıyor hareket etmişsinizdir öksürmüşsünüzdür atıyorum konusmussunuzdur benim bebeği hıçkırık tuttu mesela NST’de kalp atışları yavaş gibi göründü
canannnblbll Yesimmmmi sonradan yükseldi mi kalp atışları acaba kontrol ettiniz mi o anlık bir şey de olabilir belki
Yesimmmmi mavideniz9696 konuşmuyordum öksürmedimde sabit durmuştum ama hemşire baya gevşek bağlamıştı kaymış olabilir neyse ben iki gün sonra yine bir muayeneye gideyim başka yere
Yesimmmmi canannnblbll doktor geldi kapattı normal dedi ama 120 olmuştu ama yine kırmızı ışık ötüyordu