rimelseviyorum Silaaaamom2025 memnun kalacağınıza eminim yanında isimli kolonya da hediye ediyorlar ☺️
Mystil25 Silaaaamom2025 ben tuna çikolatadan yaptırdım trendyolda da satışı var ama instagramdan verdim çünkü fiyatı daha uygundu magnet te yaptırdım gayet iyi geldi
Mystil25 Silaaaamom2025 hastaneye ikramlık götürmeyeceğim zaten gelen olmaz sadece personele lokum götürebilirim eve gelen misafirlere lokum çikolata magnet bir de akide şekeri yaptım ondan ikram edeceğim hastane de kimse olmayacak gerek yok bence
Silaaaamom2025 Mystil25 ben gurbetteyim kimsem yok malesef bende doktora ebelere ikram etmeyi istiyorum 🥹
Silaaaamom2025 1903kartalice ben hastane de benimle ilgilenenlere ikram edicem gurbetteyim kimsem yok zaten pek olanlara işte
Mystil25 Silaaaamom2025 ben de gurbetteyim annem geldi yanıma kendim için yaptım açıkçası içimde kalmasın diye komşu gelir bir kaç tanıdık o kadar
ZeroKado Ben çalıştığım hastanede doğum yapacağım için arkadaşlarıma hediyelik bileklik yaptırdım bide lokum için kılıf aldım içlerine lokum koycam şerbet ikram edilir başka birsey düşünmedim yeterli olur umarım 😊🎀
Seyma-07 Silaaaamom2025 merhaba bende Antalya’da yaşıyorum aynı haftadayız nerde doğum yapacaksınız ☺️
Silaaaamom2025 Seyma-07 aa ne güzel tesadüf haberleşelim 🥰ben şehir hastanesinde düşünüyorum siz nerde düşünüyorsunuz ☺️
Seyma-07 Silaaaamom2025 orda düşünmüştük ama bazı olumsuz yanıtlar duydum ben Medstar topçular da inş
Silaaaamom2025 Seyma-07 ben de medstarda olumsuz yanıtlar duydum bende ordan vazgeçtim inanın şans işi özel devlet
Seyma-07 baby0707 ya ne diiim ki benim doktorum çok övüyor eğitim araştırmadan sonra en çok doğum alan hastane orası dedi zaten gittiğimiz de ful doluydu ayda 200doğum alıyormuş hastane nasip tabi herkesin