didi33 Ben kıza benzettim ama sadece bir tahmin 🥹 Oğlumda bacak arası baya bağırıyordu ben erkeğim diye bunda sanki o görüntüyü göremedim o yüzden kız demek geldi içimden 🤗
Bemirbendis minikari Aminn inşallah, doktor %80 erkek dedi ama çok erken tabii ki. Biz tahmin istemeden kendisi söyleyince bir şeyler görmüştür diye düşündük 😂
minikari Bemirbendis benimde doktorum 12 . Haftada %90 oranında tahmin etti 16 da %100 dedi ben detaylıyı bekledim yine de 🥹🥹 sağlıkla gelsinler de 🤍🤍
Bemirbendis minikari Aminn canım hepsi sağlıkla gelsinler inşallah🙏🏼 Diğer görüntülerde de bebiş yüzüstü olduğu için göremedik 🙈😂 Detaylı ultrasonu beklemek en doğrusu, teşekkür ediyorum 🥰
minikiminannesi Arkadaşlar ben 10haftalık hamileyim fetal DNA testi yaptırmak istiyorum ama devlette yapılıyor mu bilğisi olan var mı
Bemirbendis minikiminannesi Devlette yapılmıyor diye biliyorum, hatta özel hastanelerin de anlaşmalı olduğu kurumlarda yapılıyor. İkili tarama testine göre ücreti de daha yüksek. İkili tarama testi devlet hastanelerinde yapılabiliyor.