gultkn Hem başkasını suçla yanlış yönlendiriyorsun diye. Hem suçlama yapmana rağmen sanki ben seni suçlamışım gibi bundan sonra soruları sen cevapla diyip trip atıyorsun. Hem hakareti ilk başlatan sensin. Cevabını da alınca ben öğretmenim ben eğitimliyim. Hadi başka kapıya. Önce insan olmayı ve toplumda üstünlük kurmamayı öğren gel. Ben senin gibi çok fazla egoistin havasını bilgim ile indirdim. Ben hatalı olduğum yerde kusıra bakma ben hatalıyım diyen biriyim. Bu forum da geçmişi araştırırsan hatamı kabul ettiğimi de görürsün. Senin gibi çatlağını, okuduğunu anlamayanı ben ilk defa görüyorum. Test silikleşmişse iş işten geçmiştir demişsin bir de. Yumurtanın çatlama saatini kimse bilemez. Sende pikten 10 saat sonra çatlar, bende 17 saat sonra başlar, öbürün de 20 saat sonra başlar. Kıza ben en iyi saati bulmaya çalışıyorum. İlişki yaptığında döllenme ihtimali yüksek saati iki olasılığa göre ayarlamaya çalışıyorum. Hala laf söylüyorsun. Ben böyle biliyorum desen yine sorun yok. Herkesin bilgisi kendine. Konu bir şekilde kapanır. Ana yok hanımefendi forum da üstünlük sağlayacak ya, egoist, hatasını kabul ederse ölür.