S-nur1 Kızlar doktorlar tarih veriyor ama bebiş sonuçta ne zaman geleceği belli olmaz hiç ameliyat günü gelmeden sezeryana alınan oldu mu olabilir mi böyle bir durum sancı başlayıp veya su gelmesi felan
Nursemom90 Sezeryan günü vereceği haftaki kontrolde sancılarım çıktı nstde 70-80 lerde. Birazda açılmam olmuş. Tansiyonumda biraz yüksek gidince bebis birkaç saate kucağımdaydı :) normalde 10 gün sonra falan doğmuş olacaktı
S-nur1 Daisyy000 ay evet ya ben özeldeyim de doktorum klinikte bende özel hastaneye geçip doktorumun klinikten gelmesi gerekecek nasıl olur öyle durumda hiç bilmiyorum 😅
MerveNur- S-nur1 bunu ben de merak ediyorum . Acaba sancıyla gelse de gidip sezaryen olsam sütüm daha hızlı gelir mi diye 🫠
nihalkzr MerveNur- merhaba her iki türlü doğumda da süt hemen geliyor endişelenmeyin ilki plansız ikinci planlı sezaryen doğum oldu ikisin de de doğumdan hemen sonra sütüm geldi
Zero93 S-nur1 Bende ondan çok korkuyorum her şey planlı olsun istiyorum .38+0a gün aldık inşallah bekler bebiş. Planlı çantayı alıp gitmek farklı olur alel acele olunca insan korkar
Zero93 S-nur1 34+5te gidince konuştuk. Benim erken doğum riskim var beklerse eğer 38+0a verdi günü . O kdr tutabilirsek şansımıza😄
MerveNur- S-nur1 yani çocuk çıkmaya hazır olur bir anda ameliyatla doğmasındansa hem vücudum da hazır olur diye düşündüğüm için. Bir de ilkinde suni aldım ama hiç doğal sancıyı suyu bilmiyorum deneyimlenek istiyorum o yüzden ben şahsen tarih verilse de öncesinde sancılanmak istiyorum 😂😂
MerveNur- S-nur1 ilkinde üç gün sonra geldi sonrasında da korktum Mamayı bırakamadım o yüzden süt hemen gelsin istiyorum🫠