Dilaaayy15 merhaba hemen hemen aynı durumlardaymışız. İlk gebeliğimde baştan beri protein kaçağı idrar yolu enfeksiyonu ve yüksek tansiyonla uğraştım. Antibiyotikler, sırasıyla nidicard alfamet adalat falan kullandım ama ilaçlara rağmen çok yüksekti tansiyonum 36da acil sezaryene alındım. Sonrasında yb süreci oldu bebeğimin doğum kilosu düşüktü ve solunum sıkıntısı, enfeksiyon vardı. Şimdi 14 haftalık 2. gebeliğimde yine aynı şeyleri yaşıyorum idrar yolu enfeksiyonu, protein kaçağı ve tansiyonum düşmüyor. 24 saatlik idrar ve kanlarım tansiyonum problemli olduğu için geçen hafta bir haftalık yatış istedi doktorum. Yatış yaptım ama çocuğum durmadığı için doktorumla konuşup imza atıp çıkış yaptım. Devamlı ölçmek ve yüksek gördüğüm an acile gelmek şartıyla kabul etti. Corasprin başladık kardiyoloji 20. haftadan sonra da tansiyon ilacı başlayalım dedi baştan beri onun da konsültasyonunu istiyodu kadın doğum doktorum. Çok yıpratıcı bir süreç rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Zaman ilerledikçe travmalarım tetikleniyor resmen. Bi de yenidoğan çetesine denk gelmiştim ilk çocuğumda o konuya hiç girmek bile istemiyorum