gsgsh Kızlar merhaba . Adetten 2 gun once değerim 106 çıkmıştı adet akşamı kanamam oldu ama az su gibi ertesi gün yani ilk betadan sonra ki 3. Gun 614 çıktı boyle durum yaşayıp hamileliği devam eden yada kimyasala dönen varmi
ikizlerin_annesi__ gsgsh canım değerin çok güzel artmış korkma bence ama bir doktoruna danış kendine sakın şitres yapma söyle söyleyeyim benim tüm hamilelik boyunca kanamam olmuştu hem de adet kanaması gibi hep uzandım ilaç iğne kullandım ama çok şükür oğlum 3 yaşında yani yaşayacağı varsa ilahi yaşıyor asla stres yapıp kendini üzme doktorunla görüş
3kedili2bebekli gsgsh acilen doktora gidin bebek yerinde ama riskli gebelik hemen ilaç başlarlar muhtemelen sağlıkla kucaginiza alın bende yaşadım aynı şeyi tüm hamilelikte iğne ilaç kullandım şükür doğdu bebelerim istirahat edinnkendinizi yormayin
gsgsh ikizlerin_annesi__ çok teşekkürler stres yapmaktan ziyade korkuyorum sürekli kimyasal gebelik geçirdiğim için. Az az lekelenmem devam ediyor. Yerlesme kanamasi adetten önce oluyormuş sanırım benm hesaplamalarimla suan 3+6 haftalik gorunuyo hastaneye gitsem sizin gibi takviye verirlerdi acba yoksa daha erkenmi🥹
gsgsh Hamileligin kacinci haftalarda yerlesme kanamasi yaşanıyor acba tecrübeli anne adayları yazabilirmisiniz acba . Çok kafam karışıyor. Birde ne sekilde oluyo yerlesme kanamasi
munisem Ben beklenen regl den 4 gün önce yaşadım açık pembee renkli yumurta akı kıvamında geldi ovulasyon dönemindeki gibi. Benim adet lekeyle başlar öyle sandım. Regl günü öylesine idrar testi yaptım silik çizgi çıktı ertesi gün kan testi verdim pozitifti