azee16 o kadar çok istiyorduk ve öyle sabırsızlıkla bekliyorduk ki öğrendiğimiz anda herkesi tek tek görüntülü aradık 😅😅 normalde benim bir sürü düşüncem vardı sürprizli olsun falan diye ama o anın mutluluğu heyecanıyla tüm hepsini unuttum sadece herkes öğrensin istedim 😅 babaannemle babamın eşine görüntülü konusurken dedim ki ben sizin anneler günü hediyenizi buraya getirttim çünkü önce benim emin olmam gerekiyordu, şimdi size göstericem değişim isterseniz söyleyin diye dedim tamam dediler. Elime bebek patikleri geçirdim, o sırada da aaa ama bu hediyeyi değiştirmemiz ya da iade etmemiz mümkün değil ki ben onu hiç düşünmedim dedim onlar neden diye sorarken bebek patiklerini ekrana gösterdim 🙈 babam uyuyormuş, babamın eşi gitti babamın uyandırdı sabahı bekleyemem diye adamcağız gözü yarı açık yarı kapalı dede olacağını öğrendi 😂 görümceme ve kayınpederime görüntülü konusurken sohbet esnasında bir anda zıbın falan gösterdik. Annem bana mesafe olarak tek yakın olan kişi, elime test alıp kapısına gittim, kapıyı açtığında elimde test vardı, görünce ağlamaya başladı 🥹🥹🥰🥰