Glnrgz Merhaba, su gelmeden ya da nişan gelmeden doğum başlayıp açılmalar olur mu? Bir de suyun gelmesi böyle çok hızlı mı oluyor yoksa yavaş mı?
Karanfill Glnrgz su ve nişan gelmeden de doğum başlayabilir ama düzenli sancılarının olması gerekiyor
Lalakaplangl Glnrgz suyun gelmesi değişiyor, doktorum kendisinde bile suyu geldiğini anlamamış çünkü sızıntı şeklinde gelmiş, idrar sanmışlar, kimisinde bir anda geliyor onu zaten anlamamak mümkün değil, kuzenimin de duşta gelmiş o da anlamamış
Glnrgz Karanfill Lalakaplangl teşekkür ederim cevaplarınız için. Regl ağrısı gibi sancılarım var, nst de de biraz sancı çıktı. 36+3 teyim. Doktor muayene etmeyeceğim şimdilik gerek yok dedi ama ben doğumun başlayıp başlamadığını anlayamamaktan korkuyorum. Sancılarım üstümü örtünce vs geçiyor sanki soğuktan olmuş gibi. Doğum sancısı olabilir mi yine de? Bir de akıntım çok var. Su olabilir mi bilmiyorum. Çok sıvı değil gibi.
Karanfill Glnrgz doğum sancısı zaten hafif regl ağrısıyla başlıyor. Ama aktif doğum 5 dk 1 gelen sancılardir. Akıntı da normal