Nz1 48 gün önce sezaryen doğum yaptım. 10 gündür kanamam olmuyordu. Dün korse taktım biraz kanamam olunca çıkardım. Biraz önce biraz daha kanamam oldu. Adet mi oldum acaba yoksa rahimde kalan kan mı o çıkan anlamadım. Adet görmem için erken mi?
Ehjfjsjs Nz1 doğumdan sonra 20 gün kanamam oldu sonra 40 im çıktı 2 gün sonra tekrar kanama oldu kısa sürdü ama adetdim yani adetden sayılıyordu artık o sonra 6 ay olmadım 7.ci ayda oldum sonra düzene binmişti her ay oldum
kartanesi___ yysmnn Aaa çok değil mi peki normal doğumda genellikle kaç ay sonra olunuyor? Sezaryende daha geç mi olunuyor
yysmnn kartanesi___ normal canım 2 sene olmayan var tabi emziriyorsan ilk oğlum emmemişti mesela 40 dan sonraki adet döngümde hemen olmuştum. Sezeryanla alakası yok sanırım emzirmekle alakalı bir durum yanlış bilmiyorsam hormonlarla alakalı
Ebruas Nz1 tam olarak 7 ay 23 gün sonra oldum. Kişiden kişiye değişiyor bu durum 1 yıldan fazla da olmayan arkadaşlarım var. Sizin baya erken o yüzden hiç karşılaşmadım yanlış birşey söylemek istemem