dilaraacet Devlet hastanesine bugun 10:30 da detaylı ultrason randevum var zamanında saatinde gitmesem bişey olur mu hanımlar 1 saat geç kalsam mesela gideceğim yer uzak o yüzden soruyorum devlet hastanesi nasıl işliyor randevu konularında pek bilmiyorum
DuruDefne_mommy dilaraacet devlet hastanelerinde cokta tolerans tanımıyorlar sıranız geçerse bir sonraki kişiyi alırlar diye düşünüyorum ama bu tamamen doktorlar alakalı inşallah anlayışlı biri denk düşer size
m2010 dilaraacet yoğunluk olduğu için saatiniz geçti deyip almazlar yarım saat önce bile gidin hatta hepsi fena riske atmayın
asil15 dilaraacet bence riske atmayın 10 dk genelde görmüyorlar ama okadar uzun sure almazlar yoğunluktan dolayı
HavvaM0806_ dilaraacet devlet Hastanesi’nde böyle bir durumda bakmazlar diye düşünüyorum çok iyi bir hekime denk gelmeniz lazım oda çok zor
23hatice23 Yani hiç anlayışlı doktora ben denk gelmedim zamanında orda olmalısınız ama inşallah size anlayışlı biri denk gelir
hanimiss dilaraacet randevu saatine göre uzaksa da erken çıkmalısın. Doktor iyi yada kötü davranır riske atmaya gerek yok derim