Deletedmom_878 ben üç kez düşük yaptım ilkinde kanamam olmuştu iki ay sonra ikinciye hamile kaldım onun kalbi durmuştu üçüncü gebeliğim de yaklaşık 1 buçuk sene sonra oldu o da gelişmedi kalbini hiç duyamadık önce şehir hastanesinde inceleme yaptılar hiçbir sorun çıkmadı sonra hacettepeye gittim o doktor çok ilgiliydi eksik tahliller var demişti rahim filmi MR simür vs ne gerekiyorsa yapıldı hiçbir sorun çıkmadı sonra yumurta çatlatan hap varmış gebelik için onu içtim hamilelik olmadı doktor açıkça söylemişti yarısı tıp işi ise yarısı Allah’a kalmış dedi senin hiçbir problemin yok eşinde sen de gayet sağlıklısınız demişti tek söylediği hamile kalır kalmaz acilen kan sulandırıcı iğne kullanacaksın hatta evde bulundur demişti üçüncü düşüğün üzerinden bir buçuk yıl geçti biz ondan sonra hamilelik olsun istedik yaklaşık 7-8 ay sürdü ve ben hamile olduğumu öğrendim o kadar düşükten sonra sevinç heyecan hiçbişey yok tek bildiğim doktorun o söylediği iğne hemen doktora mesaj attım yarın hastanedeyseniz geliyoruz diye doktor demez mi bana gelmeyin hasta bakmıyorum hocam böyle böyle demiştiniz dedim doktor kalp krizi geçirmiş sadece riskli ameliyata giriyormuş derken özel bir kliniğe gittik hemen iğneyi de götürdüm ve aynı gün ilaçları kullanmaya başladım şimdi 28+6dayım çok şükür şu anlık bir sorun yok biraz uzun oldu ama anlatmak istedim