Deletedmom_878 Düşükten kaç ay sonra hamile kaldınız neler kullandınız neden düşük yaptığınız araştırıldı mı kızlar
asil15 Deletedmom_878 ilk başlarda biraz sıkıntılı geçti lekelenme falan ama çok şükür 18 haftalık olduk
asil15 Deletedmom_878 maalesef hepimiz aynıyız yine aynısı olur diye ama hamile kalırsan bebeğine güven sagliksiz olup sağlıklı bebisler peşinden doğuran çok fazla öyle düşün neden düşün yapmıştın
hanifeeeeeee Ben de düşükten 7 ay sonra hamile kaldım. Hiç korunmadık tamamen doğal akışına bıraktım. Doktorum bir kere regl ol sonra istersen tekrar dene demişti.
Deletedmom_878 asil15 13 haftalık düşük yaptım önce kanama vardı sonra arttı düştü gelişimi de bir hafta gerideydi
asil15 Deletedmom_878 kötü düşünme akışına bırak Allah tekrar nasip ederse vardır bir bildiği de güzel düşün bende diğer gebelikde hersey gayet iyidi ama 9 haftada gelişimi durdu bende çok etkilendim ama bir baktım tekrar hamileyim ve üstelik yaşımda var en başından beri riskli gruptayim
Deletedmom_878 asil15 kaç çocuğun var hangi hastane doktora gidiyorsun senin diğer gebelik neyden olduğu araştırıldı mı acaba test falan verdin mi