Geçen hafta Salı günü kendi doktoruma gittim son regle göre bebeğim 12 hafta 2 gündü ama doktor 12 hafta 3 gün dedi her şey yolunda falan dedi dün akşam sancım vardı bayağı yediklerimden mi bilmiyorum kırmızı mercimek çorbası ve çiğ soğan yemiştim telaşlanıp kadın doğum acile gittik bilirsiniz akşam vakti zaten doktor yok öğrenciler asistanlsr oluyor neyse baktı keseme 5 dakikaya yakın keseyi ölçemedi 12 hafta 2 gün dedi hayır 13+2 olması gerek dedim biraz daha ugraştı 2 kişiydiler neyse ölçemedi artık böyle hesaplıyorum falan dedi bebeğin boynu eğik ondan böyle çıkıyor falan dedi sonra şef gelsin o baksın dedi oda baktı her şey yolunda dedi ama hafta ve gün söylemedi neyse çok takmadım cihazda eskiydi, bakanlarda henüz doktor olmadıkları için takmadım ama geceden beri aklımda kendi doktoruma gitsem mi yoksa evham yapmayıp beklesem mi bilemedim bu Arada kalp atışı bardı bebeğimin ama daha önce 2 düsügüm var diye korkuyorum aynı zamanda Miyomlarımda var daha önce böyle bir şey yaşayan anneler yazabilir mi acaba