Vaveyla merhaba arkadaşım. Öncelikle geçmiş olsun🤲🏻 Rabbim bir an evvel şifasını verir inşallah. Ben 6 haftalıkken kanama geçirdim doktorum portakal büyüklüğünde kese etrafında kanama alanımın olduğunu söyledi iki gün hastanede yattım fitiller haplar vs. Günde iki kere progestan hap ve üç günde bir proluton düşük iğnesi vuruldum. Mesleğim öğretmenlikti ve doktor yürümen bile yasak demişti çünkü kanama olmasa bile sürekli kahve lekelenmem oluyordu istifa ettim ve tam 16.haftaya kadar evde yattım doktor kontrolü harici hiç dışarı çıkmadım. Günde 3 lt su içtim hep ve sürekli elimi karnıma koyup salavat getirip ihlas ve ayetel kürsi okudum. Üstelik ikinci gebeliğimdi ve ilki düşükle sonuçlanmıştı. O yüzden hep korktum bu da düşermi diye şu an 34+3 haftalığız ve doğumu bekliyoruz allahın izniyle. Sana tavsiyem sürekli dinlen asla iş yapma ilişkiye asla girme ben tehlikem kalmadığı halde girmedim doktorum girebilirsin demesine rağmen daha yeni yeni açılmam kolay olsun diye girmeye başladım. Bol yasin suresi oku elini karnına koy ve hep iyi düşün gerçekten bebek çok etkileniyor. İnşallah bir an evvel sende tehlikeni atlatıp kucağına almak için gün sayarsın