nasirova Kızlar ben 18+6 hamileyim, dünden beridir qrip oldum, boğazlarım ağrıyor, ateşim yok ama çok korkuyorum( bebeğe bir zararı olurmu bu durumun, etkilenirmi?
Papatya05_ nasirova ateş yoksa çok korkma canım eğer doktorundan bi yasaklama gelmediyse ben diyetisyenle ilerliyorum ıhlamur zencefil nane çayı içebiliyorsun Özellikle hastalığı kapmışsan taze zencefil çayını tavsiye ederim rendele kaynayan suyun içine koy bırak 7 dk demlesin altını kapatıyorsun tabi iç sonra baya toparlamaya yardım ediyor bende 20+3 bende sanki grip gibiyim bende yapacağım kendime
aselinannesi38_ nasirova geçmiş olsun canım bende aynı oldum yeni geçti ama Dr bana bitki çaylarını önermedi parol kullan sıcak birşeyler iç icebilirsen birde viks sür boğazına bir tülbent ile sar faydası oluyor
Zamian nasirova salam mende 30 heftelik hamileyem 3 gundu cox pis geipemnoskurmekden delinoldum. Siz necesiz bir problem olmadi usaqda?
nasirova aselinannesi38_ çok sağol canım, ben bebeğe zarar vermesinden korkuyorum ya( İnşallah hiç bişey olmaz
aselinannesi38_ nasirova hiç korkma canım Allah’ın izniyle bişey olmaz sen içini ferah tut kötüyü çağırma yat dinlen bol bol
nasirova aselinannesi38_ ay İnşallah canlm çok sağolasın, Allah senin de evladını korusun İnşaılah❤️❤️
nasirova Zamian salam. Narahat olmayın heç nə olmaz körpəyə. Mən şükür artıq 37 həftədəyəm uşaqda heç bir problem olmadı. Sadəcə dərman içməyin, qızdırma qalxsa parasetamol için yalnız
Zamian Depresif_polyanna nasirova hec ne icmirem onsuz inanin day oluremdeoskurekden ciyerlerim agriyir artiq😢😢😢 qizdirmamada oldu dunen vabsi qorxuram uje
Zamian nasirova indi sukur yaxsiyam inqalyasiya etdim. Siz 32 heftede doplere getmishdiz? Bilmirsiz nelere baxirlar?