Gizemburcuu Arkadaşlar 33+6 haftalık gebeyim. Ankara’da yım ve doğum tobb da olacak inşallah şimdilik doğumum normal Doğum olacak gibi görünüyor Hastane odası süsleyeceğim fakat o sancı geldiğinde hastaneye gidince nasıl yaparım sancılı halimle. Yapanlar var mı ? Bi fikir almak istiyorum tecrübeli annelerden yardımcı olursanız çok sevinirim
Zeynpatak Gizemburcuu ben de bunu cok dusunmustm sonra annem sen her seyi hazrla bize anlat sne dogumdayken biz yapariz dedi . Artik ne kdar yapabilrilerse 😅
busrasafak Gizemburcuu Valla ben evde bir masaya hazırlayıp foto çekicem anneme göstercem o sekilde yapsınlar. Sonra dogum sonrasi karisik bir masa gorunce ona gerilmek istemiyrum😂
senasilayildiz Gizemburcuu bence istersen kendin yapabilirsin çünkü zaten senden yürümen istenicek vs sancın gelince durursun derin nefes sonra onlarla uğraşırsın hem kafanı sancıya vermmeiş olursun hemde açılman kolaylaşır bence 🤗 ben kendim süslicem inşallah 🤗
tazecikanneee Gizemburcuu benimkiler bir bavula anca sığdı üstelik jardinyer çiçek ve vazolar da koli de 🤭🤭
Gizemburcuu GamzeCan sanırım benim de valiz hazırlamam lazım eşim üç çanta be benle nasıl uğraşacak yoksa 🙈
tazecikanneee Gizemburcuu bavuluna heidyelikleri koydum lavanta kesesi şekerleri kokulu taşları sonra Asma süsleri ve balonları koydum kapı Süsü asla sığmadı zaten onu büyük poşete koydum kapı süsü icin tül almıştım onu koydum bir de anca sığdı onlar bi bavula başka bir bavula da kıyafetlerimizi koymak durumunda kaldım ben
Gizemburcuu tazecikanneee ben çikolata,kurabiye,şeker,Emzik şeklinde kokulu taş magnet ve altın rengi kral tacı magnet loğusa şerbeti ve bunun bardak vazo takımı kapı İçin tül küvöz eteği masa çiçeği falan ayarladım başka ne olur bilmiyorum
tazecikanneee Gizemburcuu aynen bende serbet bardaklarını koydum kağıt süslerini koydum balonları koydum hediyeliklerini koydum hediyeliklerinin çantalarını koydum çikolata şeker hamuru kurabiyesi marshmallowları felan poşette kırılır ezilir vs diye bir de iki tane tasşlı vazo da pembe güller iki küçük vazo var marshmallawlae için iki küçük vazo jardinyer setine de lavanta kesesi mika kutudan şekerleri bir de kokulu taşlarını koyacağım bir de 3 katlı sunumlugu var ona bi katına çikolatasından bi katına şeker hamurlu kurabiyesinden bir katına da baklava koyacağım bir de serbetliği var iste bence seninkiler de gayet yeterli
Gizemburcuu senasilayildiz aslında senin dediğinde çok mantıklı 😂rahat rahat açılma olur en azından uğraşırken 😂
senasilayildiz Gizemburcuu aynen öyle kendi istediğin gibi yaparsın hem birine demekle kendin yapman çok başka olur tabiki annen yada kardeşlerin güzel olsun diye uğraşır ama vaktin olursa yani acilen alınmazsan kendin hallet derim hareket iyi gelecektir diye düşünüyorum 🥰😘😍 sağlıkla al meleğini kucağına inşallah 🙏🏼
Mcmc Gizemburcuu selammm bende çarşamba tobb da olacağım sezeryan. Organizasyon ile mi anlaştın yoksa kendin mi? Eğer kendinse sancın gelirse tabiki ailen eşin dosgun süsleyecek acil bir durumda
Gizemburcuu Mcmc organizasyon değil canım kendim yapacağım inşallah Doğumun yarınmış Allah yardımcın olsun