susaMom_ Hlymltp Ben normal doğum yapıp kesilenlerdenim işte o kötü zaten bir de karnıma bastırdılar 4 ay o ağrıyla doğrulamadım %90 kesiliyor ama ilk doğumlarda
Hlymltp susaMom_ normal doğum örneği ablam var iki tane çok güzel normal doğum yaptı sıfır kesi ile vücudu çok elverişliymiş ama bilemiyorsunki öyle mi olacak sizin örneğiniz gibi de çok var tamamen şans ben o yüzden diretmeyi bıraktım en güzel kolay nasıl iyileşecebileceksem öyle olur inş bir an önce ayaklanırız
moonmom1 Melihakrds evet ben de duydum randevu aldım 2 hafta sonrası için randevu aldım, memnun kalırsam paket alicam ondan
moonmom1 Mihrasina_ radyoloji uzmanları yapıyormuş da o yüzden kararsız kaldım ben. Orada yaptiran kimseyle görüştünüz mu hiç daha önce?
lberramom Yazmelegi_ Merhaba bende A life’tan doğum paketi alacağımda aynur hocaya siz mi gittiniz. Memnun kaldınız mı. Bende yarın gidip paket alacağım ama hangi doktora alacağım konusunda çok kararsızm.
Mihrasina_ moonmom1 şöyle zaten devlette de öyle oluyor uzmanları bakmak zorunda arkadaşım yaptırmıştı memnundu baya
moonmom1 Mihrasina_ anladım, teşekkür ederim 🌸 haftamız aynıymış sağlıkla kucağınıza alın bebisinizi inşallah 🥰
adatuna Hlymltp ben sincan koruyu hiç beğenmemiştim. A Life’de orta karar bence çok uzak değil batıkent medicalpark’a bakabilirsiniz maks 10 dk oynar
Hlymltp adatuna batıkent medikal park ile görüştüm gereksiz saçma bir fiyat çıkardılar korunun verdiği fiyatın iki katından daha fazla bana biraz manasız geldi doğum paketi olsa anlayacağım ama sadece doğuma 65-70 bin başlangıç dedi seçtiğin doktora görede değişiyormuş maddi açıdan fazla geldi bana zorlar
susaMom_ Hlymltp Dediğin gibi çok şeye bağlı benim kesilmemin sebebi ıkınacak gücümün kalmamasıydı artık 8-9 saat sancı çektim artık yorulmuştum zaten ıkınma hissimde gelmiyordu bir türlü 🥹 bazen kesik atmaları bile daha iyi çünkü bebeğin yırtma durumu da var
iz_l344 A life etimesgutta oskar hoca var ben 35 haftalik gittim ve öyle güzel ilgilendiki doğumda bile moral verdi bana aşırı memnun kaldım smdi çok uzak Bi şehirdeyim ve yine hamileyim son dakika bile gitsem gözü kapalı gidebileceğim tek doktor
susaMom_ Hlymltp Ya valla bilmiyorum normal doğumda başıma gelecekleri en azından biliyorum diyorum kendi kendime sezeryan daha mantıklı evet arkadaşlarım 10 güne ayağa kalktı bende kalkmıştım ama normal doğumu hiç anlattıkları gibi yaşamadım iki türlü de eziyet göreceksem en mantıklı sezeryan gibi geliyor
iz_l344 Hlymltp evet eğlenceli sohbeti bol Bi hoca ben çok tereddutle gittim son haftalarım die ama iyi ki gitmişim dedim son hafta gittin için bazı tetkik falan istiyo degerlendiriyo falan. Ben sezaryen oldum dikisi falanda çok iyi şuan yok gibi
iz_l344 Hlymltp şuan bilmiyorum doğum fiyatlarını bende en son 2021 de 3 bine dogurmustum orda smdi 20 bin falan derler sanırım