Ayfersalih28 Papatya-18 kese duzgun yuvarlak cikinti yok gibi Bebiste tombis daha narin kız gibi Sen ne hissediyorsun
Papatya-18 Ayfersalih28 ben erkek hissediyorum yani daha ilk hamile kaldığım da ruyam da kızım söylemişti bana erkek olucak diye sonra bir kere daha erkek bebek doğurduğumu gördüm o kadar hayırlısı tabi
Ayfersalih28 Smyyeeblgen çok küçük annesi kese değişir ille de tahmin istersen erkek derim ama değişir bebek büyüdükçe kese
Ayfersalih28 Ozge3636 kordon pipi yerinde olmaz sanmıyorum tam.ozel bölgenin bacak aranın dibinde cikinti var gibi doktor tahminde bulunmadı mi ssn ne hissediyorsun
Ayfersalih28 Papatya-18 belki de erkek diger kızının kesesi duruşuyla nasıl sence 😍rabbim.gonlundekini nasip etsin inşallah Bende ruyamda ilk basta kiz gordum Sonra siyah saçlı bir erkek bebek gördüm Simdi cinsiyeti erkek Hic kiz belirtilerine yaşamadım
Papatya-18 Ayfersalih28 belirtilerin neler senin canim sag kasık agrisi mi yoksa sol kasık agrisi mi oldun
Papatya-18 Ayfersalih28 Amin canim insallah 4 yaşında kızım var insallah birde oğlum olur 😘 sağlıkla gelsin inşallah
Ayfersalih28 Papatya-18 ikisi de oldu ama yoğunluk sol Mide bulantısı kusma yasamadim Tatli hic yemedim Eksi acı istedim hep Cok sukur cok cok sukur normal hamilelik geçiriyorum maşallah diyeyim kendimi Bugun 20 haftalik oldum🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻😊
Papatya-18 Ayfersalih28 benim de bu aralar öyle aci canim istiyor mesela kokoreç çok canim istiyor et köfte bunlarla da midem bulanmiyor