mnearkn Kızlar adetime iki gün var bu ay hsg çekildim ve hamilelik belirtilerinin hepsini yaşıyorum çok afedersiniz cinsel ilişkiden sonra pembe bir leke geldi acaba adetten sebep mi yoksa başka bir şey olabilir mi
panikatak mnearkn hsg sonrası en az 2 ay korunmanız gerekiyor içeriye opak radyasyon madde gönderdikleri için hamilelik istemiyor doktorlar riskli olur diyorlar. Çok şaşırdım sizi uyarmadılar mı?
Ozlm_24 mnearkn bende bu ay hsg çekildim bat 20 si gösteriyor ama bugun regl sancısı gibi sancı yaşadm şimdi de pembemsi akıntı şeklinde kanama oldu anlamadm adet mi başlıyo ilaçtan dolayı mı böyle bilmyrm ama
Papatya52 Bu ay bende hsg çekindim bat 21 Ekim umarım güzel haberler alırız. Ben 1 haftadır regl olacakmışım gibi alt karın hassasiyet var ama işlemden dolayı da olabilir bilmiyorum Allah yardımcımız olsun
busrax_ panikatak hsgden sonra iki ay korunmama mı? benim doktorum korunmayı sorduğumda ilk 3 ay çok kıymetli korunmak yok demişti. keza diğer doktorlarda maksimum 2 hafta korunma önerir
panikatak busrax_ o zaman benim doktorum beni fena keklemiş. 2 ay korundum bu açıklamayı yaptığı için 😅
busrax_ panikatak sırf ilk 3 ay gebelik şansını arttırdığı için rahim filmi çeken doktorlar bile var :D
panikatak busrax_ ya hamile kalırsan engelli bile olabilir dedi. Neyse yorum da silinmiyor artık doğrusunu öğrendik diyelim 😅
emine717_ panikatak o ekstra ekstra önlem olması açısından iki ay demiş olabilir bazı doktorlar 3 gün korun yeter diyor rahim içerdeki sıvıyı bitirene kadar korunsan yeter dedi yani o da 3 gün içinde temizlenir dedi