Kitappsever_1 Benimki 300 Gr bende 4 kilo aldım korkuyorum bebek zayıf kalır diye çünkü ilk gebelikte 8 aylık doğmasına rağmen 3500 doğmuştu bende çok kilo almıştım ama bı ilgisi varmıdır annenin kilo almasıyla bilmiyorum
seymanurbyn Kitappsever_1 Bence annenin kilo almasıyla bebeğin bir bağlantısı yok. Bebeğin kilo almasını istiyorsan muz badem kefir vs tüket inanılmaz kilo yapıyor bebişe
Papatya05_ Kitappsever_1 17 ekimde gideceğim doktora o zamanda 21+4 olmuş olacağım şuan 20+3 deyim ben de sizin gibi ilk gebelikte 25 kilo aldım oğlum 3400 gr doğdu Bu gebelikte öyle çok kilo almadım ama ne kadar oldu bebeğim bi bilgim yok sağlıklı olsunlar gerisi boş inşalalh sağlıkla afiyetle doğurup büyütüp anne sütüyle de besleriz 🌸🌸🌸🌸
Elfidanur Kitappsever_1 normal canım bıranda artar ılerleyen haftalarda ama doktoruna sor normal mı kılosu dıye yıne benım kızım olacak normal dedi maşallah🧿🐣🐣
Kitappsever_1 seymanurbyn ne bilim ya ben ilk gebelikte 27 kilo almıştım bebegjmde bu yüzden kilolu doğdu sandm şuan ben zayıf olunca korktm kilo almaz diye
Kitappsever_1 Tulinbozlak biliyorum da ilk haftalari hiç sormadıgm için doktora aslında aklıma takıldı erken doğarsa zayıf kalır korkusu var bende de
Kitappsever_1 Papatya05_ cinsiyeti belli mi şuan canm benimde ikisi de erkek ama iki gebelikte çok farklı geçior
Kitappsever_1 Elfidanur sormayı unuttum işte cnm tansiyon için gittiğim için hiç bişi soramadım inşallah normaldir kilosu ve boyu haftaya detaylm var o zmn sorarm herşeyi
Kitappsever_1 Merveee6 canm ben ilk gebelikte hamile kaldigim gibi kilo alem öyle böyle değil şimdi bunda bende herkeste şaşırıyor
Kitappsever_1 Papatya05_ benimde çok iyide cnm şimdiden tansiyonm yükseliyor bide bel ağrısı oluyor bazen
2812 Kitappsever_1 senin kilon ile bebeğin kilosu arasında bir bağlantı yok sen kiloyu kendin yemişsindir almışsındır buna bağlı olarak bebeğin zayıfta olabilir çünkü bebek zaten ihtiyacı olanı alır onun işine yarayacak olanı
Betiniss Kitappsever_1 bence kiloya hiç takılmayın doktorunuz bebeğin gelişimi geri demediği sürece kilo stresine girmeyin zayıfta doğsalar hemen toparlıyolar yeterki sağlıklı olsunlar🌸