Miniminiminnos Bir eksime ne yesem gec yesem erken yesem hep yattığımda ağzıma geliyor sanki uyuyamiyorum günlerdir kafayi yedim
Puding Miniminiminnos bende öyleyim ölüyorummmm mide asidi ağzıma geliyor boğazımı tahriş etti üstüne öksürük krizi geçiriyorum delirmek üzereyimm !!!!!
bilgemomy Miniminiminnos sadece asit olsa iyi bide ağrıyor mahvetti beni , emmeli tablet şurup süt sakız hepsi geçici .. doğum zamanı bide sancı mı çekerim mideye mi çekerim belli değil sancı kadar da acısı var bence bunun
BabyAndMomm Bir silme çay kaşığı karbonatı bir çay bardağı suya karışıtırıp içiyorum sadece o iyi geliyor. İlaç madem suyu falan hepsi hikaye
Smgcgr Bende öyleydim süt yoğurt soda hiç bisey fayda etmiyor gaviskon duo yazmıştı doktor oda işe yaramayınca rennie şurup yazdı şükür o çok iyi geldi
Silaaaamom2025 Miniminiminnos hoşgeldin aramıza malesef 20.haftadan beridir öyleyim 36 yım şuan hala çekiyorum bana göre tek çare şurup süt falan daha kötü yapıyor bide ben farkettim çikolata baya kötü ediyor
leviosaaar Ben de öyleydim doktorum mide koruyucu verdi çok şükür bir şikayetim kalmadı siz de doktorunuza sorabilirsiniz mide koruyucuyu
bilgemomy Miniminiminnos artık doğumdan sonra da devam edecekmiş gibi korkuyorum bende , aç kalsan ağrıyor yesen ağrıyor Allah yardmcımız olsun
Simsimsem Miniminiminnos aynı durumdayım, canımın istediği hiç bişeyi yiyemiyorum. O kadar dikkat etmeye rağmen yine de oluyor.