Deletedmom_290 28 haftalık gebelıgım sağ tarafım daha şiş gobegımın Sureklı ve sert ve sağ tarafıma sadece bısı batıyor gıbı sol tarafımda Sureklı haraketlenme var acaba sağ tarafta bebegın kafası olabılırmı o şiş olan yer karnının dışından bellı oluyor
Seyda-06 Deletedmom_290 anlattığına göre sanki yan geliş mi diyorsun elinle hissedersin ben poposunu hissediyorum mesela direndiği zaman doktor hiç kafa pozisyonu belirtmedi mi
Papatya05_ Deletedmom_290 bu arada benim kız yan sağda kafa solda ayaklar var öyle olunca baya hissediliyor gerçekten bede 20+3 haftalığım
Ozgemlym Deletedmom_290 canım poposunu da dayıyor olabilir kafasıda olabilir😊 ilk kızımda benim öyleydi tam bir avuç poposu var derdim. Yan duruyor olabilir bizde 28 haftadayız baş geliş şuan bizim mesaneye kafa atıyor sağolsun sıkca 😂
Deletedmom_290 Seyda-06 yanı şöyle gobegımın sağ tarafı top gbı sıs sol tarafında Sureklı tekme hıssedıyorum sağ tarafına bıyerı dayanmış ama neresı cozemedım sanırım kafası çünkü bazen orası harket edınce oraya ağrı gırıyor kafasını yaslıyor sanırım sert çünkü orası
Deletedmom_290 Seyda-06 doktorlar bakarken bısı sıylemıyor kı sormayınca sadece bakıyor ben ekrandan bakıyorum yan pozusyın yatıyordu en son 24 haftamda gıtmıstım 28 haftalıgım suan daha Gıtmedım çünkü bütün kontrollerı yaptırdım durduk yerede muane Gıtmedım bırdaha
Seyda-06 Deletedmom_290 doktorlar ekranı yan çeviriyor o yüzden yan görüyorsun çaprazda duruyor olabilir daha yeri var bi sağa gider bi sola pıt pıt atmayı nerdi hussediyorsan kafası orda oluyor genelde hıçkırık hareketi yani
Deletedmom_290 Ozgemlym Ozgemlym vala neresı olduğunu Bılmıyorum ama top gbı şişip canımı yakıyor 🤣🤣😀
Deletedmom_290 Ozgemlym 🤣🤣bende arada ole yapıyorum bak yıne başladı dıyorum gezerken gıdıklanıyorum gulesım gelıyor