Merve_3300 Cimcime30 ben kaza kurşunu. Spiral düşmüş 2.ciyi bekliyorum oğlum daha bir buçuk yaşında 🥲
mutluanneee7 Merve_3300 peki sultan hoca hakkında hiç duyum aldın mı yenişehşr de haldunu çok istiyorum ama erkek diye de gitmek gelmiyor içimden :(
Merve_3300 mutluanneee7 bi akrabam gidiyordu cafedd karşılaştık biraz suratsız geldi. Dediğim gibi o hastanede erkek istemiyorsan semra yılmazı öneririm
Civcivim33 iloya 25. Hafta doğuma daha çok var 😊 ama özel hastane konusunda fikrim değişti şehir hastanesine devam ediyorum zaten sezeryan doğum olacak doktorumdan da memnunum boşuna bı dünya para vermenin bir anlami yok
iloya Civcivim33 benim ikinci doğumum ,ilkini 6 yıl önce medicalde yaptırdım ama sanırım çok yükselmiş fiyatlar, 12 .haftadayım henüz 🥹
baharbahce27 Civcivim33 hangi doktora gidiyorsunuz acaba ve şehir hastanesi mi, yoksa üniversite hastanesi mi doğum için sizce?
Civcivim33 -Papatya33 en başından beri hep aklımda vardı sonra maddi yönden sıkıntılı olunca vazgeçtik doğum ücreti hakkında bilginiz var mı
-Papatya33 Civcivim33 en son sezaryen 24 bindi saniirm. Yeni zamanda hiç sormadm benmki 2026 da olacak . Heralde 35 bin filan olur