saadet3313 Kızlar ben 14 haftama girdim fakat dişimde iltihap çıktı 4 gündür birşey yiyemiyorum korkuyorum açlıktan çocuğuma birşey olacak diye diş hekimine gittim fakat şişmiş yüze müdahale edemeyiz dedi ağrıdan ölüyorum ne yapmam gerekiyor
powerpuffgirlss saadet3313 of cok cok zor allah yardimcin olsun 😓 bende 8. Haftada yasadim 4 gun kadar surdu surekli disimi fircaladim tuzlu suyla o bolgeye gargara yaptim bide karanfil ve zeytin basmak ta biraz olsun acisini aliyor insallah kisa surede gecer
beyzzsenturkkk saadet3313 diş etlerim şişti benimde maalesef bişey yapmıyorlar sürekli gargara yapıyorum fırcaladıkca daha cok acıyor
Ece45 saadet3313 benim gömülü 20lik dişim sol tarafımı komple şişirdi şuan hiç bir şey yapılmıyor . Gargara vesaire daha kötü yaptı ağzımı açamıyordum nar suyu aldım o bölgede 10 15 saniye tutup tükürdüm bunu gün içinde 2 kere yaptım 3 günde geçti şükür bana da hamile bir arkadaşım önermişti bir doktor tavsiyesi diyerek tv de görmüş belki sizde de işe yarar
dogamoms_ saadet3313 24. Haftamda gömülü 20 lik dişim ağrı yapmıştı benim de diş etim şişti 3 farklı kliniğe gittim hiçbirisi işlem yapamayız dediler en son başka bir yer buldum şişliği kesinlikle evde patlatmayın patlarsa içindeki iltihap bebeği zehirler kadın doğum doktorlarının da onay verdiği bi antibiyotik hap yazıcam 2 tane den fazla kullanma dedi onu kullandım ve bayaa etkisi oldu yatarken içmiştim sabaha kadar ağrı ve şişlik tamamen gitmişti
saadet3313 beyzzsenturkkk ben gargara yaptığım zaman daha çok acıyor o yüzden sadece çok Ağrı olduğu zaman parol içip uyuyorum
beyzzsenturkkk saadet3313 kan testimde cıktı ağzımda aft vardı maalesef yayılıyor gargara da çözüm değilde hamilelikte dişler bitiyor resmen bağışıklık yerlerde kimisi de hamileyken diş temizletmekte yaptırmakta sorun yok diyor herkes ikiye bölünmüş